با حضور رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس و به دنبال اجرای طرح آجر به آجر؛ تفاهمنامه هر کارخانه، یک مدرسه در شهرستان میبد یزد منعقد شد.
وی ادامه داد: در تلاش هستیم تا مدارس بزرگ بسازیم و باید توجه کنیم که مدرسه بزرگ الزاما مدرسه باکلاس درس بزرگ نیست، بلکه مدرسهای باکلاسهای استاندارد همراه با نمازخانه، آزمایشگاه، کارگاه، سالن ورزشی و سالن اجتماعات بوده که با رویکرد معماری سبز و بر اساس سند تحول بنیادین آموزشوپرورش ساخته میشود.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس بابیان اینکه در زلزله کرمانشاه ۷۸ مدرسه آسیب دیدند که همه این مدارس در لیست مدارس تخریب و بازسازی بودند، گفت: مدارسی که طی چند سال گذشته ساخته شدند هیچکدام آسیب ندیدند؛ در واقع از زمانی که موضوع ساخت مدارس به صورت فنی و یکی از اولویتهای وزارت آموزش و پرورش در چارچوب برنامهریزی دنبال شد، بناهای آموزشی استانداردی بنا کردیم.
آقای رخشانیمهر افزود: در هرکدام از این مدارس حدود ۲ هزار نفر مشغول به کار میشود و نمونههای از این دست مدارس در دست اجرا داریم که برخی از آنها مهر به بهرهبرداری میرسد.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مجمع خیرین، اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس و آموزشوپرورش استان یزد خواست که در میبد با توجه به ظرفیتی که دارد بهصورت مشارکتی در ساخت مدارس بزرگ اقدام تا الگوی برای سایر استانها و شهرستانهای کشور شود.
وی ادامه داد: یکی از برنامههای زیر نظام فضا و تجهیزات وزارت آموزش و پرورش و نوسازی تنوع بخشیدن به منابع درآمدی است و تأکید بر این است خیرین مدرسهساز تقویت شود و افراد بیشتری را به این موضوع درگیر کنیم بر همین اساس طرح آجر به آجر در دستور کار سازمان قرار گرفت.
آقای رخشانیمهر همچنین به موضوع تفاهمنامه «هر شرکت و کارخانه یک مدرسه» اشاره کرد و گفت: در این تفاهمنامه قرار شد به مدت ۱۰ سال ۱۰۰ مدرسه در شهرستان میبد ساخته شود.
گفتنی است؛ مدرسه یاس سرام با همت و مشارکت شرکت کاشی یاس سرام در میبد با زیربنای ۲ هزار و ۲۰۰ مترمربع و در زمینی به مساحت ۷ هزار مترمربع مورد بهره برداری قرار گرفت.