معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل گفت: موانع و مشکلات صادرات استان اردبیل با همکاری صادرکنندگان برتر استان بررسی می شود.
وی افزود: در خصوص واردات نیز با توجه به کاهش واردات ، آن دسته از اقلامی که واردات آن کاهش و یا حذف شده است ، احصا می شود.
عزیزی گفت: ماشین آلات مورد نیاز واحدهای صنعتی از جمله مهم ترین اقلامی است که واردات آن کاهش یافته و این موضوع در روند تولید و اشتغال تاثیر گذار است.
معاون استاندار اردبیل اظهار کرد: باید تلاش کنیم با همکاری دانش بنیان ها و سرمایه گذاران چرخه تولید این قبیل اقلام را در استان فعال کنیم.
وی بیان کرد: در خصوص برخی واردات محدود شده دیگر از جمله پنبه نیز لازم است برنامه ریزی هایی در خصوص افزایش کشت این قبیل محصولات که به عنوان مواد اولیه واحدهای نساجی است ، انجام شود.
عزیزی با اشاره به پیش بینی برداشت ۸۵۰ هزار تن سیب زمینی از مزارع استان در سالجاری گفت: فعلا محدودیتی برای صادرات این محصول در استان ایجاد نشده است.
وی افزود: بیش از ۴۰۰ هزار تن مازاد سیب زمینی در استان وجود دارد که پس از مصارف خوراکی، بذری، مصرف کارخانجات و فروش در داخل کشور در استان باقی می ماند که اخذ مجوزهای لازم برای صادرات پیگیری می شود.