شهروندان به آگهی های فروش محصولات ارزان قیمت در فضای مجازی توجه نکرده و به آگهی دهندگان بیعانه پرداخت نکنند.
سرهنگ آنقی افزود: افراد کلاهبردار با مهندسی اجتماعی خریدار را متقاعد می کنند که برای خرید کالا مبلغی را به عنوان بیعانه بپردازد و پس از واریز وجه توسط خریدار ، فرد کلاهبردار دیگر از طریق شماره درج شده در آگهی پاسخگو نیست.
وی ملاقات حضوری با فرد آگهی دهنده را مهم ترین راه برای پیشگیری از این گونه کلاهبرداری برشمرد و تاکید کرد: شهروندان در استفاده از سایت ها و اپلیکیشن های خرید و فروش چون دیوار و شیپور توجه داشته باشند به هیچ عنوان پیش از رویت و دریافت کالا مبالغی را به عنوان بیعانه به حساب فرد آگهی دهنده ، پرداخت نکنند.
این مقام انتظامی در توصیه به شهروندان بیان داشت: هنگام مراجعه به سایت دیوار به تبلیغات اعتماد نکرده و حتی الامکان پرداخت را در محل و با بررسی صحت کالای خریداری شده با اگهی مندرج در سایت انجام دهید .
آنقی تصریح کرد: فروش جنس تقلبی از طریق تبانی فرد آگهی دهنده با فرد سومی که به عنوان کارشناس وارد معامله می شود و یا جا زدن فرد کلاهبردار به عنوان فروشنده اصلی از دیگر روش هایی که باید در خرید و فروش از این سایت ها بسیار مراقبت بود.
وی تاکید کرد: متاسفانه در عمل کنترل دقیق و هدفمندی بر آگهی های بارگذاری شده روی سایت دیوار انجام نمی پذیرد تا جایی که از سه ماه گذشته تا کنون قریب 34 پرونده قضایی در خصوص کلاهبرداری از طریق سایت دیوار در این پلیس تشکیل و در حال رسیدگی می باشد .