اعتراض انگلیسی ها به سیاستهای آمریکا علیه سیاه پوستان؛
تجمع ضدبی عدالتی ساختاری مقابل سفارت آمریکا در لندن
صدها نفر از معترضان به نژادپرستی و بی عدالتی و مخالفان سیاستهای آمریکا و اقدامات رئیس جمهور این کشور برابر سفارت آمریکا در لندن تظاهرات کردند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری تصویری راپتلی، فعالان جنبش "زندگی سیاه پوستان اهمیت دارد" روز شنبه در اعتراض به نژادپرستی و خشونت پلیس، مقابل سفارت آمریکا در لندن تجمع کردند.
معترضان پس از آن در خیابانهای لندن راهپیمایی کردند و شعارهای ضد نژادپرستی سر دادند. فعالی که برای معترضان صحبت میکرد، گفت: "نژادپرستی ممکن است علنی یا غیرعلنی باشد ما نمیتوانیم خاموش بنشینیم. ما هرگز خاموش نخواهیم نشست. ما دست از مبارزه برنخواهیم داشت. ما آمدن به این اعتراضات را متوقف نخواهیم کرد. " یکی از معترضان گفت: "ما امروز اینجا هستیم تا خواستار اجرای عدالت برای برینا تیلور شویم. هنوز هیچ پیامدی متوجه عاملان قتل او نشده است و عاملان تحت پیگرد قضایی قرار نگرفته اند. توجه کافی به این موضوع نشده است. ما اینجا آمده ایم تا توجه را به این موضوع جلب کنیم و به افرادی که مسئول هستند، بگوییم شما باید خواستهها را بشنوید و تغییراتی اعمال کنید. " مردم شعار میدهند: ما همه تیلور هستیم... ما عدالت میخواهیم... نه عدالت، نه صلح. یک معترض دیگر میگوید: "ما اینجا هستیم، زیرا ما در گذشته اشتباهاتی مرتکب شده ایم و اکنون زمان آن است که با این جنبش باشیم و در اینجا باشیم، زیرا زندگی سیاه پوستان و عدالت خواهی اهمیت دارد. " معترض دیگری میگوید: "در انگلیس مردم نمیدانند که هنوز مسائل نژادی زیادی باقیست که کاملا از نظر دور مانده است؛ بنابراین خوب است که بیرون بیاییم و نشان دهیم که هنوز تغییرات زیادی باید صورت گیرد. بزرگترین تغییر از نظر من باید در بحث آموزش صورت گیرد. اینکه مردم بدانند در انگلیس [از نظر مسائل نژادی]چه مسائلی وجود دارد. " مردم در کنار مجسمه گاندی رهبر استقلال هند شعار میدهند: زانویت را از گردن من بردار... دیگر کافیست... جان سیاه پوستان اهمیت دارد. «برینا تیلور» تکنیسین اتاق عمل بود که اخیرا با شلیک ۸ گلوله پلیس در ایالت کنتاکی آمریکا زمانی که در منزلش خوابیده بود به قتل رسید. تظاهرات علیه وحشیگریهای پلیس و رفتارهای نژادپرستانه آنان در سراسر آمریکا و نقاط مختلف جهان پس از مرگ دردناک جورج فلوید سیاه پوست آمریکایی در اواخر ماه مه آغاز شد. این اعتراضات مدنی و خیابانی تا کنون برخی ادارات پلیس و ایالتهای آمریکا را به بازنگری در شیوههای اجرای قانون و اعمال سیاستهای جدید در جهت کاهش تعصبات نژادی سوق داده است. بیش از یکماه است که نقاط مختلف آمریکا و برخی دیگر از کشورها از جمله انگلیس و آلمان شاهد اعتراضهای مرمی است.