فرانس ۲۴ گزارشی از افزایش درخواستها در فرانسه برای دریافت کمک غذایی منتشر کرد که با پایان یافتن قرنطینه و لغو محدودیتها همچنان ادامه دارد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، شبکه تلویزیونی فرانس ۲۴ گزارشی از افزایش درخواستها در فرانسه برای دریافت کمک غذایی منتشر کرد که با پایان یافتن قرنطینه و لغو محدودیتها همچنان ادامه دارد.
در این گزارش آمده است: رنج و بدبختی مردم فرانسه، به طور کامل مشهود است. در صف چند صدمتری برای دریافت کمک غذایی، برخی از اینکه تصویرشان نشان داده شود، شرم دارند.
در سراسر فرانسه، درخواستها برای دریافت کمک غذایی از نیمه مارس گذشته، بیش از ۴۰ درصد افزایش یافته است.
برخی درخواست کنندگان، افرادی هستند که به عنوان کارگر خدماتی جایگزین در رستورانها کار میکنند. برخی، مدارک قانونی دارند و برخی نیز مهاجران غیرقانونی هستند. بحران ناشی از شیوع بیماری کووید-۱۹ در فرانسه، اوضاع این افراد را دگرگون کرده است.
یکی از داوطلبان کمک رسانی گفت: "همانطور که میبینید، شمار درخواست کنندگان مواد غذایی بسیار بسیار بالاست".
گاهی در صف نیازمندان دریافت کمک غذایی، تنشهایی هم ایجاد میشود. آنها ساعتها در صف میایستند، ولی با کمبود مواد غذایی مواجه میشوند. علت این تنشها نیز آن است که با بحران ناشی از شیوع بیماری کووید-۱۹ و به رغم فوریت غذایی برای افراد نیازمند، بستههای غذایی به آنها نمیرسد.
گاهی حتی شمار افراد داوطلب (توزیع کننده) به اندازهای اندک است که تنها ۱۵۰ بسته غذایی در روز توزیع میشود؛ بنابراین از افراد خواسته میشود روز دیگری مراجعه کنند.
برخی پس از تماس با شماره ۱۱۵ که برای فوریتهای اجتماعی در نظر گرفته شده است برای دریافت کمک غذایی به این مکانها فرستاده میشوند. افرادی که با ۱۱۵ تماس میگیرند کسانی هستند که دیگر هیچ چیزی برای خوردن ندارند.
برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا از افراد نیازمند خواسته میشود فاصله یک متری را رعایت کنند.
شارلن برندژون، مسئول گروه "کمک رسانی مردمی منطقه ارژانتان" گفت: "همه ذخایر مواد غذایی ما خالی شده است".
سازمانهای مردم نهاد در این مورد هشدار دادند و دولت ۳۹ میلیون یورو، بودجه برای این امر اختصاص داده است؛ بودجهای که برای این تعداد نیازمند کافی نخواهد بود.
فردریک لوویل شهردار ارژانتان گفت: "افرادی که پیش از این، کار موقت داشتند اکنون و در دوران پساکرونا برای یافتن شغل، مشکلات بسیاری دارند. چرا که ماشین اقتصادی، بسیار کند حرکت میکند و بحران اقتصادی، دستکم تا پایان سال ۲۰۲۰ ادامه خواهد داشت. برخی پس اندازهایی داشتند، اما متاسفانه این پس اندازها برای مدت طولانی پاسخگو نیست".
موج دوم شیوع ویروس کرونا و طرح اجتماعی بی سابقه تهدید کننده و نگرانیها همچنان پایدار است. دو ماه قرنطینه در فرانسه، زخمهایی را ایجاد کرده است که به این زودی، التیام نخواهد یافت.