حمايت از گروههاي مردمي سياست امسال ستاد امر به معروف و نهي از منکر استان قم است.
وي تاکيد کرد: به همين دليل امسال سياست اين ستاد حمايت از گروههاي مردمي است.
آقاي حسيني از تشکيل شوراي امر به معروف و نهي از منکر در تمام ادارات هم خبر داد و گفت: ادارات هم موظف به فراهم کردن زمينه هاي لازم امر به معروف هستند.
جانشين دبير ستاد امر به معروف و نهي از منکر استان قم،مردمي کردن اجراي اين دو فريضه را گامي مهم براي ترويج آن دانست و تاکيد کرد: امر به معروف تنها در حجاب خلاصه نمي شود و بايد در همه زمينه ها انجام شود.
آقاي حسيني افزود: به همين جهت تمام ادارات موظف شده اند مصاديق اين دو فريضه را در ماموريت هاي اداره خود احصا کنند و در آن زمينه فعاليت کنند.
وي گفت: به عنوان مثال در سال جهش توليد سازمان صمت بايد به دنبال حمايت از کالاي ايراني و افزايش کيفيت به عنوان امر به معروف باشد.
آقاي حسيني درباره تشکيل شوراي تخصصي امر به معروف و نهي از منکر در اداره کل ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري هم گفت : براساس قانون، همه گردشگران عازم ايران بايد در مبدا سفر براي رعايت مسائل اسلامي در ايران توجيه شوند اما در داخل کشور هم، شوراي تخصصي تشکيل شده در اداره کل ميراث، وظيفه دارد آنها را توجيه کند.
وي همچنين از راستي آزمايي فعاليت ادارات در اين زمينه ها سخن گفت و افزود: 28 دستگاه وظيفه اجراي اين دو فريضه مهم را دارند که راستي آزمايي فعاليت آنان انجام ميشود اما نظارت کلي برآنان با وزارت کشور است.
وي به برخي علل وجود منکر در زمينه هاي مختلف از جمله حجاب اشاره کرد و گفت: آسيب هاي داخلي،شبکه هاي ماهواره اي،بي تفاوتي و خوب عمل نکردن از جمله اين علل است.
آقاي حسيني بر ضرورت مطالبه گري مردم براي ترويج امر به معروف و نهي از منکر هم در جامعه اشاره کرد و گفت: اين مهم در تحقق اين دو فريضه بسيار موثر است.
وي همچنين از آموزش اصناف براي ترويج امر به معروف و نهي از منکر خبر داد و گفت: سال گذشته 6هزار نفر ساعت آموزش براي فرهنگيان استان در جهت ترويج امر به معروف برگزار شده است.