رئیس مرکز بهداشت استان تاکید کرد: در صورت ادامه روند افزايشي شيوع کرونا، احتمالا در روزهاي آينده وضعيت استان قرمز ميشود.
محبي ساده انگاري بيماري کرونا توسط مردم را يکي از عوامل اصلي گسترش و شيوع اين بيماري در سطح شهر عنوان کرد و گفت: در اکثر مناطق دنيا بيماري کرونا روند نزولي داشته باشد اما ساده انگاري اين بيماري در کشور ما باعث شده دوباره اين بيماري روند صعودي به خود بگيرد.
وي که از ارائه هرگونه آمار از تعداد فوت شدگان بر اثر بيماري کرونا در 24 ساعت گذشته خودداري ميکرد افزود: هرچند در روزهاي قبل نهايتا يک نفر بر اثر ابتلا اين بيماري جان خود را از دست ميداد متاسفانه در 24 ساعت گذشته اين تعداد افزايش چشمگيري داشته است.
وي با اشاره به اينکه بازرسان مرکز بهداشت تنها در يک شب از 40 تالار پذيرايي درسطح استان بازرسي کردند افزود: در اين بازرسي ها 14 تالار موارد بهداشتي را رعايت نميکردند که يکي از آنها پلمپ و بقيه نيز اخطار گرفتند.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي نيز دراين جلسه به اوج گيري مجدد کرونا در سطح کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر 9 استان در وضعيت قرمز و 8 استان نيز در وضعيت هشدار قرار دارند و وميزان مرگ و مير بر اثر کرونا به 200 نفر در روز رسيده که بسيار بيشتر از تعداد فوت شدگان در پيک قبلي اين بيماري است.
دکتر قدير با بيان اينکه آمار افراد بستري شده در بيمارستان ها با احتمال ابتلا به بيماري کرونا نسبت به دو ماه گذشته تقريبا 2 برابر شده افزود: تنها با ماسک زدن،رعايت فاصله گذاري اجتماعي و شستن مرتب دست ها ميتوان با اين بيماري مقابله کرد.
برررسي ميزان توليد و توزيع ماسک در استان از ديگر مواردي بود که امروز در ستاد پيشگيري،هماهنگي و فرماندهي عمليات پاسخ به بحران استان بررسي شد.
معاون هماهنگي امور اقتصادي استاندار با بيان اينکه 13 واحد صنفي و صنعتي در استان ماسک توليد ميکنند افزود: اين واحدها روزانه 150 تا 160 هزار ماسک توليد ميکنند.
غضنفري با بيان اينکه پيش از شيوع کرونا هيچ واحد توليد ماسک در استان وجود نداشت گفت: در حال حاضر ظرفيت خوبي براي توليد ماسک در استان ايجاد شده اما تامين مواد اوليه برخي مشکلات و موانع را ايجاد کرده است.
وي با بيان اينکه با سفر سرپرست وزارت صنعت معدن و تجارت به استان بسياري از اين مشکلات مرتفع شده افزود:يکي ديگر از مشکلاتي که براي توليدکنندگان ماسک وجود دارد اخذ مجوزهاي بهداشتي است که اين واحدها بايد از دانشگاه علوم پزشکي اراک اخذ کنند که بايد هرچه سريعتر فرايند اخذ اين مجوزها به داخل استان منتقل شود.
معاون سياسي امنيتي استاندار نيز در اين جلسه بر لزوم اتخاذ تصميم هاي جديد براي مديريت شيوع کرونا تاکيد کرد و گفت: افزايش آمار مبتلايان و تعداد فوت شدگان بر اثر ابتلا به کرونا نشان دهنده لزوم ارائه تصميم هاي جديد و مديريتي صحيح است.
سليمان پور سرعت عمل و جلب رضايت مخاطب را از جمله ويژگي هاي تصميم گيري در اين شرايط دانست و گفت: بايد مراکز تجمع و مکان هاي عمومي،کنترل و مراقبت هاي جدي صورت گيرد تا دوباره به کاهش اين بيماري برسيم.
وي با اشاره به اينکه بايد از ظرفيت سمن ها براي کنترل بيماري استفاده کرد افزود: اطلاع رساني ها و ارائه آموزش هاي لازم به مردم توسط صدا وسيما و فضاي مجازي بايد تقويت شود تا خود مردم از حضور در مراکز تجمع جلوگيري کنند.