دستگاه تصفیه و ضدعفونی کننده هوا و تولید پودر مس در رفسنجان با ۱۰ درصد قیمت تمام شده جهانی در شرکتهای دانش بنیان ساخته شده اند .
به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان تولید دستگاه تصفیه و ضدعفونی هوا و تولید پودر مس با ۱۰ درصد قیمت تمام شده جهانی در رفسنجان از محصولات شرکتهای دانش بنیان رفسنجان است که با حضور سعد محمدی مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران و جمعی از مسئولان از آنها در دانشگاه ولیعصر رفسنجان رونمایی شد.
مجری طرح محصول دانش بنیان پودر مس گفت: فناوری تولید نانو پودر مس در اختیار ۲ کشور در دنیا است و شرکت نانو فناوران ثمین آرمان در مرکز رشد دانشگاه ولیعصر رفسنجان موفق به تولید این پودر با ۱۰ درصد قیمت تمام شده جهانی است.
رضا رنجبر توتویی استان کرمان را مهد معادن به ویژه مس دانست وافزود: نانو پودر مس دانش بنیان ترین صنعت پایین دستی مس است و پودر این فلز خواص آنتی باکتریالی دارد که شرکت ما در بهمن ماه سال گذشته توانست به این فناوری دست یابد.
مجری طرح محصول دانش بنیان پودر مس افزود: هر یک کیلو گرم پودر نانو مس ۱۵۰۰ تا ۳۰۰۰ دلار ارزش ریالی دارد و محصولی است که با بهترین برند تولیدات نانو در دنیا برابری می کند در حال حاضر ۴۰۰ کیلوگرم از این پودر تولید شده و در صورت حمایت قادر به تولید ۷ تن از این ماده در ماه هستیم.
وی تصریح کرد: این پودر مس در تولید پارچه و البسه های پزشکی مانند ماسک و گان، تولید لعاب کاشی و سرامیک، تجهیزات پزشکی، مکمل های غذایی، کارخانه های جوهر رسانا و ... کاربرد دارد و می توانیم زیر ۲۰۰ دلار در بازار آن را عرضه کنیم.
کامبیز دهقانی سازنده دستگاه تصفیه و ضدعفونی کننده هوا هم گفت: با توجه به نیاز کشور در زمینه تجهیزات تصفیه و ضدعفونی کننده هوا به علت شیوع بیماری های ویروسی و تنفسی مانند آنفلوآنزا و کرونا شرکت دانش بنیان پلاسما تصفیه دانشگاه ولیعصر (عج )رفسنجان اقدام به طراحی و ارایه محصولی برای حل این مشکل کرده و قادر است هوای محیط به ویژه محیط های شلوغ را ضدعفونی و هر گونه ویروس ، باکتری و میکروب را نابود و غیرفعال کند.
وی افزود: این دستگاه ویژگی هایی همچون عدم ایجاد حساسیت، عدم پخش گاز ازن و مواد مضر در محیط دارد.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در این مراسم گفت: حمایت از صنایع بالا دستی و پایین دستی برای توسعه و سرمایهگذاری بیشتر و حمایت از شرکت های دانش بنیان با عنوان محور اصلی استفاده از طرح های جدید و حمایت از نخبگان در اولویت کاری قرار دارد.
سعد محمدی ابراز امیدواری کرد: با حمایت مس در تمام بخشها از جمله ساخت قطعات در کارخانه های جدید علاوه بر اشتغالزایی و خروج ارز از کشور ، از دانش روز دنیا برای کاهش هزینه ها و بهرهوری بیشتر ، بیش از گذشته موفق عمل شود.