با جوجه ریزی به موقع در مرغداریهای گچساران ۳۶۰ تن گوشت در بازار این شهرستان توزیع شد.
عبدالوهاب پورالحسینی افزود: این مقدار گوشت سفید در ۱۲ واحد تولیدی مرغ با ظرفیت ۲۲۰ هزار قطعه در هر دوره سه ماهه پرورش و تولید شد.
وی با بیان اینکه ۳۲ واحد تولیدی با ظرفیت ۶۲۰ هزار قطعه جوجه ریزی (در هر دوره سه ماهه) در شهرستان گچساران وجود دارد ادامه داد: بیش از ۲۰ واحد مرغداری شهرستان گچساران بنا به دلایل مختلف از جمله نبود نقدینگی و بدهکاری به بانک ها غیرفعال هستند.
پورالحسینی گفت: ماهانه ۱۴۰ تن تخم مرغ در ۲ واحد مرغداری تخم گذار در این شهرستان تولید و وارد بازار می شود.
شهرستان ۱۲۰ هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.