به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، جام حذفی فوتبال ایران از سال ۱۳۹۵ به یاد حماسه آزادسازی خرمشهر، نامگذاری شد.
ورزشگاه ۱۵ هزار نفری نفت و گاز اروندان خرمشهر که تاکنون ۲ بار میزبان، بازی پایانی جام حذفی فوتبال ایران بوده است.
خرمشهر تا سال ۱۳۹۰ این ورزشگاه را نداشت تا اینکه شرکت نفت و گاز اروندان، ساخت آن را با هدف گسترش فعالیتهای ورزشی بین جوانان، برگزاری مسابقات فوتبال و دوومیدانی و اشتغال آفرینی اهالی، آغاز و بعد از ۴ سال در خرداد سال ۱۳۹۵ آن را بطور رسمی افتتاح کرد.
این ورزشگاه ۱۴ هکتاری متشکل از زمین چمن فوتبال، پیست استاندارد دوومیدانی و سکوی تماشاگران با گنجایش ۱۵ هزار نفر با ۶۰ میلیارد تومان هزینه ساخته و تجهیز شد و به عنوان یکی از زیباترین ورزشگاههای کشور مورد تایید AFC قرار گرفت.
شرکت نفت و گاز اروندان در سال ۱۳۹۵ و در مراسم رسمی، این ورزشگاه را به اداره ورزش و جوانان خرمشهر واگذار کرد.
اما کسی فکر نمیکرد این ورزشگاه نوساز و آبرومند با تغییر مالکیت و مدیریت نگهداری، از سکه بیفتد و به یک ورزشگاه متروکه تبدیل شود.
- مکانی برای زندگی سگهای ولگرد منطقه
- غبار و خاک انباشته شده در سالنها و اتاقها
- رشد بوتهها در اطراف و وسط زمین چمن
- شکسته شدن تعدادی از صندلیها
- آسیب دیدگی پیست دوومیدانی
- آسیب دیدگی سقف ویآیپی
بیانگر بی مهریهای سالهای اخیر به این ورزشگاه است.
خرمشهر حدود ۵ هزار فوتبالیست دارد که میتوانند از زمین چمن و پیست دوومیدانی این ورزشگاه استفاده کنند، ولی امروز بازگشایی و نگهداری از تاسیسات و تجهیزات و ابنیه ورزشگاه اروندان به خواسته و مطالبه عمومی آنها تبدیل شده است.
مردم خرمشهر امیدوارند این سرمایه ملی با تدبیر مدیران و مسئولان، دوباره به چرخه ورزش این شهر و کشور برگردد و غبار بی مهریها بیش از این بر آن ننشیند.
خوزستان قطب ورزش ایران است که ورزشگاههایش با وجود شرایط آب و هوایی، محلی برای هم افزایی و سلامت روحی و جسمی مردم و بروز شور و نشاط جوانان است.
گزارش عزیز عیدانی