علی حدادی، از ایجاد سی هزار فرصت شغلی در شهرک علمی ، تحقیقاتی کاوش در آینده نزدیک خبر داد
علی حدادی افزود : شرکتهای دانش بنیان با هدف فعالیت جوانان کارآمد و علاقمند به علم و دانش راه اندازی شده است و در این شهرک ، قرار است در 3 مرحله 250 واحد دانش بنیان با اشتغالزایی 30 هزار نفر راه اندازی شود.
وی در ادامه با بیان اینکه این میزان اشتغال در سطح ملی نیز اثرگذار است افزود:پژوهش و حرکت علمی ، سبب بالا بردن کیفیت در تولید می شود و اگر تولیدات ما پژوهش محور و با توجه به نیاز جامعه تولید شود ، می توانیم بخش مهمی از مشکلات کشور را برطرف کنیم.
حدادی با تاکید بر لزوم رفع موانع تولید گفت : در حال حاضر این موضوع مهم در دستور کار مجلس قرار دارد و مجلس ، با نظارت قانونی خود این روند را اصلاح خواهد کرد.
نماینده مردم شهرستانهای ساوجبلاغ ، نظرآباد و طالقان در مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به ظرفیت بالای تولید محصولات کشاورزی در البرز گفت : نیمی از 2 میلیون تن محصول کشاورزی تولیدی استان البرز به شهرستانهای ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان اختصاص دارد که باید با به حداقل رساندن خام فروشی و فرآوری تولیدات کشاورزی ، شاهد رونق اشتغال و ارزآوری برای کشور باشیم.
مجری شهرک علمی ، تحقیقاتی کاوش نیز در حاشیه بازدید نماینده مردم شهرستانهای ساوجبلاغ ، طالقان و نظرآباد در مجلس شورای اسلامی از این شهرک علمی گفت : شهرک علمی ، تحقیقاتی کاوش ، ۱۰۰ هکتار مساحت دارد و در مرحله نخست ، ۱۴ سوله برای استقرار شرکت های دانش بنیان در این شهرک آماده شده است.
مهرداد مظفری افزود : ۱۰ هکتار دیگر از اراضی شهرک علمی - تحقیقاتی کاوش نیز برای ساخت ۸۰ سوله و واگذاری به شرکت های دانش بنیان آماده شده است تا این شهرک به مرکز رشد شرکت های دانش بنیان در پنج حوزه صنایع خودرو، الکترونیک، مواد و انرژی، بیوتکنولوژی و فناوری ساختمان تبدیل شود.