چهارمین نشست تازههای نقشه برداری مغز ایران ۱۱ و ۱۲ تیر به همت آزمایشگاه نقشه برداری مغز، مجازی و رایگان برگزار شد.
آی افزود: ۷۵۰ نفر برای حضور در این رویداد ثبت نام کردند که دستاورد خوبی است و نشان میدهد توانستیم تهدید کرونا را به فرصت تبدیل کنیم. بر این اساس در این دو روز برنامه نزدیک به ۱۰ سخنران برجسته داخلی و خارجی درباره به روزترین موضوعات نقشه برداری مغز سخنرانی میکنند و در کنار آن نشستهای تخصصی نیز برگزار میشود. موضوعات نیز به گونهای انتخاب شده است تا تمام حوزههای مرتبط با نقشه برداری مغز را پوشش دهد.
وی اضافه کرد: آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز به عنوان یک مرکز ارتباط محققان رشتههای گوناگون عمل میکند و این تنوع موضوعات در نشست نیز با این هدف هم خوانی دارد.
وی افزود: در چنین شرایط تاریخی چالش برانگیزی در بهداشت جهانی این یک افتخار و یک امتیاز منحصر به فرد است که آزمایشگاه نقشه برداری مغز چهارمین نشست تازههای نقشه برداری مغز را برگزار میکند تا تمام محققان و علاقمندان این حوزه بتوانند از سرتا سر کشور به صورت رایگان از این فرصت استفاده کنند و از این جاذبه و تأثیرگذاری برخوردار است که با برگزاری این دست از رویدادها و ارائه آخرین دستاوردهای دانش نقشه برداری مغز از طریق متخصصان و محققان برجسته در شکل گیری آینده نه تنها درمورد تشخیص و یا درمان بیماریهای عصبی بلکه طیف دیگری از بیماریهای هدفمند کمک کند.
وی تاکید کرد:آزمایشگاه در این رویداد با جمع آوری محققان و نوآوران از صنایع پزشکی، علوم پایه، فناوری اطلاعات، داروسازی و بیوفناوری و همچنین سازندگان داخلی تجهیزات و فناوران دانش مغز برای شناسایی و توصیف عمدهترین چالشهای تحقیقاتی حوزه علوم و فناوری شناختی ارتباط ایجاد کند و از طریق بازخوردی که جامعه علمی به ما میدهد، میتوانیم نیرویی مؤثر برای هدایت منابع و سرمایه انسانی به سمت توسعه علوم و دانش این مرز و بوم باشیم.
رئیس آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز افزود: با برگزاری این نشست تجربیات و دستاوردهای جدید محققان برجسته دنیا به اشتراک گذاشته میشود. محققان با حضور در آن خود را به روز میکنند و با پیشرفتها و تحولات این حوزه آشنا میشوند. همچنین فرصتی برای ایدهپردازی در انجام فعالیتهای تحقیقاتی خواهند داشت.