معاون فنی مرکز بهداشت استان یزد : برنامه هایی برای مقابله با بیماری تب مالت در شهرستان خاتم در حال اجرا است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما یزد، شریفی افزود: بیماری تب مالت از جمله بیماری مشترک بین انسان ودام آلوده است که از طریق تماس با ترشحات حیوان و یا مصرف فرآوردههای خام دامی مانند شیر، پنیر و ماست آلوده به انسان منتقل میشود.
وی، با اشاره به اینکه افزایش چهار برابری ابتلا به بیماری تب مالت بیشتر در چاهک و مروست شهرستان خاتم بوده، افزود: این افزایش آمار مبتلایان به دلایلی مانند ورود دام آلوده از استانهای مجاور به این شهرستان بدون مجوز دامپزشکی، خرید وفروش دام بدون هماهنگی دامپزشکی شهرستان، مشکلاتی در زمینه واکسیناسیون به موقع، حذف نشدن دامهای آلوده از گلهها و نظارت ناکافی بر واحدهای عرضه دام است.
معاون فنی مرکز بهداشت استان گفت: با هماهنگیهای به عمل آمده تیم مشترکی از مرکز بهداشت و دامپزشکی تشکیل و در جهت آموزش عمومی به مردم، آموزش دامداران، بیمه کشاورزی، بیمه دامها و شناسایی دامهای آلوده و حذف اصولی آنها صورت گرفت.
شریفی تشدید نظارت بر مراکز عرضه محصولات خام دامی مانند شیر، پنیر و شناسایی به موقع بیماران و درمان آنها را از مهمترین اقدامات در راستای مقابله با بیماری تب مالت در شهرستان خاتم برشمرد.
از ابتدای امسال تاکنون ۴۴ نفر در شهرستان خاتم به بیماری تب مالت مبتلا شده اند.