غذاهای آماده در دنیای پرمشغله ی امروز اگرچه سریع آماده می شوند و پای ثابت برنامه غذایی خیلیها هستند اما از عوامل موثر بیماریهای قلبی عروقی، چاقی و دیابت اند. میوه، سبزی و غذا خانگی ، جایگزین مناسبی برای غذاهای آماده هستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، غذاهای فریبنده دنیای مدرن که سریع آماده میشوند اما دیر هضم اند و ارزش غذایی بسیار پایینی دارد.
هرچند بوی دلنشین و طعم مطبوعی دارند اما زیاده روی در مصرف آنها مشکل آفرین و بیماری زا است.
کارشناسان تغذیه بر این باورند: چاقی، بیماری های قلبی عروقی،دیابت نوع 2 ، زخم معده و کاهش اشتها از مهمترین مضررات مصرف غذای آماده است .
آناهید می افزاید: فست فود ها جزء غذاهای حاضری هستند که در حرارت زیاد و سریع و با انواع روغن هایی که اسید های چرب دارند استفاده میشود.
وی افزود: همچنین در شیوه پخت آنها از گوشت هایی استفاده میشود که در اثر حرارت زیاد عوارض نامطلوبی در آنها ایجاد شده است که مجموعه ادویه جات و شیوه پخت سریع و استفاده از روغن زیاد در تهیه فست فود ها باهم عوارض نامطلوبی ایجاد میکند.
فست فود ها ارزش غذایی ندارند و کالری زیاد موجود در این غذا ها باعث اضافه وزن و بیماری های قلبی ، دیابت و بالارفتن فشار خون می شود.
غذا های خانگی و مخلوط میوهها و سبزیها،آجیل های کم کالری ، میوههای خشکشده مانند توت، آلو، پسته، انجیر، خرما که عوارض بسیار کمی دارند، جایگزینهای بسیار مفیدی برای غذاهای اماده هستند.