ايجاد خوشه فرش بازارفروش و صادرات فرش از جمله مباحث مطرح شده در اين نشست بود .
عبداللهی خاطرنشان کرد: حدود ۲۳ هزار بافنده فرش در استان لرستان وجود دارد که در حال حاضر ۱۳ هزار نفر آنها مشغول به کارند و لازم است اقداماتی انجام پذیرد تا ۱۰ هزار نفر باقی مانده نیز به این موضوع ورود کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان با اشاره به صادرات فرش از طریق گمرک، گفت: افرادی که میخواهند فرش لری را صادر کنند میتوانند از طریق گمرک خرمآباد اقدام کنند و مقدمات این کار فراهم است.
عبداللهی با استقبال از تشکیل خوشه فرش گفت: وجود چنین تشکیلاتی به عنوان یک ظرفیت خوب میتواند کیفیت و کمیت تولید فرش را افزایش دهد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار لرستان گفت: تولیدکنندگان برای اینکه محصولات خود را راهی بازار کنند باید یک مرکز فروش داشته باشند که به این منظور ساخت نمایشگاه دائمی فرش در مرکز استان از سال گذشته شروع شده و تاکنون ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و با توجه به اهمیت فرش لری، این پروژه در قالب پروژه های جهش تولید، امسال تکمیل و به بهره برداری خواهد رسید.
وی افزود: به منظور حمایت از بافندگان و فروشندگان فرش لری با هماهنگی های انجام شده با سیستم بانکی به بافندگان فرش و خانواده هایی که تمایل دارند فرش لری را خریداری کنند تا سقف ۲۰ میلیون تومان وام چهار درصد پرداخت خواهد شد.
معاون استاندار در پایان ابراز امیدواری کرد که تصمیمات جلسه امروز بتواند کارگشا بوده و موجبات رونق تولید فرش لری را فراهم آورد.