معاونت صدای رسانه ملی در سال تحصیلی جدید، برای کمک به روند آموزش، برنامههای خود را با مشارکت سه شبکه رادیویی تولید و پخش میکند.
شاه آبادی افزود: از ابتدای شیوع کرونا تا پایان خرداد نیز، ۱۹ هزار دقیقه برنامه آموزشی برای دانش آموزان از این چند شبکه رادیویی پخش شد.
وی گفت: محور تمام برنامههای آموزشی، سامانه شاد است و در سال تحصیلی جدید هم با تعامل آموزش و پرورش، این برنامههای آموزش مجازی ادامه خواهد یافت.
معاون صدای رسانه ملی، تصریح کرد: از آنجا که آموزش همه دروس از طریق رادیو امکان پذیر نیست، عمدتا دروس مقطع متوسطه دوم و بعضا متوسطه اول و در برخی رشتههای خاص در رادیو تدریس میشود، اما در هرحال، آموزش و پرورش باید نیازها را به صدا و سیما اعلام کند.
شاه آبادی همچنین افزایش کیفیت برنامههای رادیویی را مورد توجه قرار داد و گفت: از آنجا که رادیو نمیتواند بر اساس ساختارهای گذشته، برنامه سازی کند، به ساختارهای نوین برنامه سازی و تولیدات کوتاه و جذاب و تولید مجلههای رادیویی، مسابقه و مستند روی آورده است.
معاون صدای رسانه ملی، افزود: استفاه از آرشیو فاخر رادیو نیز از دیگر رویکردهای معاونت صدا برای تولید برنامههای جذاب است.
وی افزود: برای افزایش کیفیت برنامههای رادیویی، به عنوان مثال برنامههای تولیدی رادیو معارف به ۱۲ ساعت کاهش یافته است و در عوض بودجه آن در سه سال گذشته، دو برابر شده است.
امروز همچنین در مراسمی با حضور معاون صدای رسانه ملی از عوامل برنامه ساز برتر در فصل پاییز و زمستان سال گذشته، با اهدای لوح سپاس و هدایایی تجلیل شد.