انتظار متخصصان عبور از موج اول کرونا با خویشتن داری افراد بود اما دوگانگی میان «حفظ سلامتی» و «فعالیت اقتصادی» مردم را سردرگم کرده است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، آقای مجتبی نیکپور در در برنامه رادیویی، گفت: دنیای امروز شتاب بسیار زیادی دارد و حوزههای مختلف اجتماعی و اقتصادی باید به طور مستمر مورد بازبینی و تغییر رویه قرار بگیرند.
وی افزود: بحران کرونا برای کسانی که با روال کُند اجتماعی حرکت میکنند، بحرانی سخت و ترسناک است.
این پزشک با اشاره به موج اول کرونا، اظهار داشت: ما انتظار داشتیم که موج اول کرونا، با خویشتنداری افراد عبور کند.
وی اضافه کرد: دوگانگی میان «حفظ سلامتی» و «فعالیت اقتصادی» مردم را سردرگم کرده است.
مجتبی نیکپور تصریح کرد: بسیاری از افراد در فرآیند مراقبتهای طولانی مدت و دوگانگیهای متعدد، به خستگی میرسند و به مرور نسبت به بحران موجود در دنیا – کرونا – بیتفاوت میشوند.
وی تاکید داشت: ما نباید نسبت به رعایت موازین بهداشتی و زندگی کرونایی بیتفاوت باشیم.
این روانشناس با بیان این که زندگی همراه با کرونا تمرینی برای شروع زندگی جدید است، اظهار داشت: شرایط به وجود آمده از جانب ویروس کرونا، مطلوب نیست، اما واقعیت است.
وی افزود: در اردیبهشتماه امسال ۵۸ درصد از مردم ایران نگرانیهای زیادی در مورد کرونا داشتند، اما آمارهای خردادماه نشان میدهند که فقط حدود ۴۱ درصد از مردم ایران نسبت به ابتلا به ویروس کرونا نگرانی دارند.
مجتبی نیکپور در بخش دیگری از سخنان خود در برنامه «روزنه»، گفت: تا زمانی که فردی علائم حاد تنفسی پیدا نکند، لزومی برای مراجعه به بیمارستان ندارد.
وی افزود: بسیاری از میکروبهای مقاوم در محیط بیمارستانی حضور دارند که میتوانند مراجعین مختلف را تحت آسیب قرار دهند.
این پزشک تاکید داشت: اغلب بیماران کرونایی، با حفظ شرایط قرنطینه و استراحت در منزل به بهبودی میرسند.