نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت: انصافا صداوسیمای استان مخلصانه و دردمندانه فرهنگ اسلام و ارزشهای انقلاب را ترویج می کند.
امام جمعه تبریز مسئوليتپذيري، شجاعت و شرافت حرفهاي، حقگرايي، بازنمايي واقعيات، رعايت حرمت مخاطبان، رعايت مصالح نظام اسلامي، ترويج محاسن و مكارم اخلاقي را مهمترين ارزشهايي عنوان کرد که رسانه ملي باید به آن پايبند باشد.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم همچنین با تاکید بر نقش آفرینی هنرمندانه و هوشمندانه در رسانه ملی تصریح کرد: برنامه سازان رادیو و تلویزیون باید با توجه به زبان محلی مردم هر منطقه و آداب و رسومی که اسباب وحدت ملی است، توطئه های دشمنان را خنثی کنند تا هویت ملی، انقلابی و بومی هم تقویت شود.
نماینده ولی فقیه در استان با بیان اینکه هویت بومی، هویت ملی را شکل می دهد گفت: تولیدات و محصولات رسانه ای باید هدفمند و در خدمت توسعه استان باشد.
امام جمعه تبریز همچنین تاکید کرد: تهدیدهای که متوجه این مجموعه میشود، تهدیدی برای نظام و انقلاب است که بی اهمیت شمردن آن موجب خسارت های جبران ناپذیر و ایجاد لطمه به اعتقادات و اعتماد مردم به نظام اسلامی خواهد شد.
وی افزود: جذب و به کارگیری نیروهای متخصص، لزوم ارتقا روش های تبلیغی در آگهی های بازرگانی، داشتن خط مشی درست در تقویت اقتصاد ملی و تولیدات ایرانی موجب افزایش اعتبار ملی این سازمان می شود.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با اشاره به چالش مخاطبان با سواد رسانه ای بالا گفت: رسانه ملی باید با سرعت بخشی به افزایش سواد رسانه ای، افزایش دسترسی و فهم انتقادی در تولید برنامه های خود باید توجه داشته باشد که مخاطبان از سواد رسانه ای بالایی برخوردارند.
مدیرکل صداوسیمای استان هم در این دیدار از اتمام 100 طرح عمرانی و فنی در شبکه سهند با 180 میلیارد ریال اعتبار خبر داد و در ادامه آغاز مراحل تولید فصل دوم سریال فاخر جلال و پیگیری واحد سیار تلویزیونی را از اولویت های شبکه سهند عنوان کرد.
مرتضی صفری ادامه داد: از موضوعاتی که در الویت صداوسیما قرار دارد بحث کرونا است که در این خصوص تاکنون بیش از 544 ساعت برنامه به صورت مستقیم در رادیو، تلویزیون، خبر و فضای مجازی تولید و پخش شده است.
وی اضافه کرد: تلاش می کنیم خروجی برنامه ها چه به شکل مستقیم و چه به طور غیر مستقیم ایجاد امید باشد حتی انتقادها به گونه ای باشد که به سمت تخریب یا سیاه نمایی نرود بلکه با مطالبه گری به مسئولان در حل مشکلات مردم کمک کنیم.
صفری تولید و پخش 80 ساعت برنامه در یک شبانه روز از شبکه های استانی سیما، صدا، رادیو برون مرزی و رادیو نما را یک ویژگی خاص صداوسیمای آذربایجان شرقی در بین مراکز استانها عنوان کرد و گفت: در موضوعات مختلف تلاش می کنیم عکس العمل به موقع داشته باشیم و نگاههایی را که بعضا با نگاه کلی حاکمیت تضاد دارد مدیریت کنیم.
مدیرکل صدا و سیمای استان خاطرنشان کرد: تولید و پخش سریال جلال و روزهای بی قراری دو از شبکه های ملی جزو مهمترین اقدامات صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی در سال 97و 98 بود و در حال برنامه ریزی برای تولید فصل دوم سریال جلال هستیم .
به گفته وی مهمترین رویکرد شبکه سهند تقویت ارزشهای دینی و انقلابی، پرداختن به بیانیه گام دوم انقلاب وشعارسال و ایجاد شور ونشاط اجتماعی است.