مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار از پیش بینی تولید ۶۳ میلیاردریالی انواع فلفل سبز در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، غلامرضا سعیدی با اشاره به آغاز برداشت انواع فلفل سبز از ۵۷ هکتار زمینهای کشاورزی شهرستان جویبار پیش بینی کرد:امسال با متوسط عملکرد ۱۴ تن در هکتار، ۷۹۸ تن فلفل به ارزش اقتصادی ۶۳ میلیاردریال در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار، مصرف آب، استفاده بیشتر از زمین کشاورزی، افزایش عملکرد محصول، تراکم مناسب بوته، یکنواختی کشت، کاهش هزینه بذر، کاهش مصرف سموم و مبارزه آسان با علفهای هرز، صرفه جویی در نیروی کارگری، کاهش مصرف کود شیمیایی، زودرس کردن محصول و نیز تولید محصول سالم را از مزایای کاشت نشایی محصولات کشاورزی برشمرد.