معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان
تأمین مرغ در استان اصفهان جای نگرانی ندارد
طبق اعلام ستاد تنظیم بازار، قیمت هر کیلو گرم مرغ زنده، ۱۰۰ هزار ریال و مرغ آماده طبخ ۱۵۰ هزار ریال است.
به گزارش خبرگزاری صداو سیما،مرکز اصفهان؛معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اطمینان خاطر دادن به مردم استان درخصوص فراوانی گوشت مرغ گفت:تأمین مرغ در استان جای نگرانی نداردچرا که با تناسب عرضه و تقاضا، قیمت مرغ واقعی شده و عرضه آن با افزایش تا پنج درصد قیمت مصوب به بازار، امکان پذیراست.
حسین ایراندوست با اشاره به تحویل ۴۲۰ تن مرغ گوشتی در روز گذشته افزود: اگرچه شیوع کرونا تنظیم بازار مرغ را بر هم زد و تناسب عرضه و تقاضا بر قیمت مرغ اثر گذاشت؛ اما با بازگشایی رستورانها، هتلها و مراسمها تقاضای مرغ افزایش یافت و همین موضوع قیمت مرغ را واقعی کرد. وی اضافه کرد: استان اصفهان جایگاه دوم را در تولید مرغ گوشتی دارد و با جوجه ریزیهای انجام شده، با کمبود مرغ در بازار مواجه نیستیم. معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان افزود: از دو روز گذشته بخشی از مرغهای منجمد در کنار مرغ گرم برای تعادل بخشیدن به بازار، از سردخانههای سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان به بازار عرضه شده است. ایرادوست گفت: استان اصفهان با هزار و ۸۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت ۳۶ و نیم میلیون قطعه در دوره با تولید سالانه ۲۰۵ هزار تن طیور، رتبه نخست در ظرفیت تولید و رتبه دوم تولید گوشت مرغ را به خود اختصاص داده است.
هم اکنون قیمت هر کیلوگرم مرغ دربرخی از واحدهای فروش در کلانشهر اصفهان به ۱۹۰ هزار و ۱۲۰ هزار ریال هم میرسد.