به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس؛ دکتر حسین فرشیدی افزود: این آمار نشان از افزایش موارد ابتلاء به کرونا در استان است.
وی گفت: ۸۰ درصد افراد مبتلا نیز در جامعه بدون علامت هستند که برای گرفتن آزمایش مراجعه نمیکنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: شمار واقعی مبتلایان بیشتر از آمار اعلام شده رسمی است، و این در سطح جهانی هم پذیرفته شده است.
بیشتر بخوانید: جان باختن ۷ نفر در ۲۴ ساعت گذشته در هرمزگانفرشیدی افزود: تاکنون حدود ۳۸ هزار تست کرونا در استان انجام شده که این شمار بالاتر از متوسط کشوری است.
وی گفت: بیشتر بیماران شناسایی شده در بندرعباس بود که علت آن رعایت نکردن دستورالعملهای بهداشتی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: با رعایت دستورالعملهای بهداشتی ۹۰ درصد موارد ابتلاء به کرونا در استان کاهش مییابد.
فرشیدی افزود: رعایت بهداشت فردی و شستن مرتب دستها، فاصله گذاری اجتماعی و استفاده افراد بیمار و مشکوک به بیماری از ماسک، اصول مهم در قطع زنجیره کروناست.
وی گفت: افرادی که بعلت شرایط شغلی نیز با مردم در ارتباط هستند مانند رانندگان تاکسی و فروشندگان در سوپرمارکتها باید حتما از ماسک استفاده کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت:استفاده از ماسک در استان نسبت به دو هفته گذشته ۸۵ درصد افزایش یافته، اما فاصله گذاری اجتماعی هنوز رعایت نمیشود.
فرشیدی افزود: هر فرد مبتلای بدون علامت، روزانه بطور متوسط دو تا ۳ نفر را در جامعه آلوده میکند که در صورت استفاده از ماسک این رقم به یک نفر کاهش مییابد.
وی گفت: افزایش آمار امروز مبتلایان، مربوط به عملکرد ضعیف سه هفته گذشته و رعایت نکردن دستورالعملهای بهداشتی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: اکنون با رعایت دستورالعملهای بهداشتی و اجرای قوانین سختگیرانه، تا ۳ هفته آینده شاهد کاهش چشمگیر موارد ابتلاء به کرونا در استان خواهیم بود.
فرشیدی افزود: اکنون ۷۶ بیمار در بخش مراقبتهای ویژه استان بستری هستند.
وی گفت: از ۵۲۰ بیمار مبتلا در استان، بیش از ۳۰۰ بیمار از بندرعباس است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: بعلت افزایش موارد ابتلاء، تاکنون سه تا ۴ بار دستورالعملهای بهداشتی جهانی و کشور تغییر یافته است.
فرشیدی افزود: بیمار کرونا واکسن و داروی خاصی ندارد به همین علت داروها با درصد کمی ازتاثیر نیز، مصرف میشود.
وی گفت: داروهایی مانند دگزامتازون، استروئید و اینترفرون که تاکنون مصرف کمی در درمان این بیماری داشت اکنون با مطالعه و بررسیهای اخیر افزایش یافته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: ما موظف به مراقبت از خود و دیگران هستیم.