۴۰ درصد مرغ مورد نیاز مردم کهگیلویه وبویراحمد در داخل استان تولید و بقیه از استانهای همجوار تامین میشود.
صالحی افزود: نوسانات قیمت مرغ یکی از دغدغههای امروز استان است و برخی از صنوف به آن بی توجه اند و خود سرانه به افزایش قیمت مرغ اقدام کرده اند.
وی با اشاره به اینکه تنها ۴۰ درصد مصرف نیاز در استان تولید میشود ادامه داد: باید با افزایش صدور مجوز مرغداری در استان بخشی از این مشکلات رفع شود.
معاون جهاد کشاورزی استان نیز در این جلسه با ابراز گلایه مبنی براینکه چرا وقتی مرغداریها ضرر میکنند جلسه گرفته نمیشود و تنها برای افزایش قیمت جلسه میگیرید؟ افزود: نیاز مصرف مرغ در استان سالانه ۱۸ هزار و ۷۰۰ تن است در حالی که ما تنها ۱۲ هزارو ۵۴۰ تن تولید داشته ایم.
بهنام پور با اشاره به اینکه ۵۴ طرح پرورش مرغ در استان به دلیل مشکلاتی اعم از بدهی، نبود سیستم مکانیزه عایق بندی و بالا رفتن قیمت ذرت و سویا تعطیل و غیر فعال هستند ادامه داد: درصورت برطرف کردن مشکلات پیش رو میتوان قیمت مرغ را تا حدودی کاهش داد.
معاون جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه هم اکنون قیمت مصوب مرغ بر اساس قیمت پایه مرغ زنده در استانهای همجوار است افزود: قیمت هر کیلو مرغ کشتار روز در بازار در حال حاضر ۱۷ هزارو ۷۰۰ هزار تومان است.
ضامنی ریس اتحادیه مرغداران استان هم در این جلسه با بیان اینکه دولت قیمت همه کالاها را افزایش داده است گفت: اگر دولت به همین شکل پیش برود، قطعا قیمت هر کیلو مرغ افزایش چشمگیری پیدا می کند.
معاون شرکت امور پشتیبانی دام استان هم گفت: در کشور نهادهای دامی، ارز دولتی دریافت میکنند و اگر این ارزه دولتی نباشد قیمت مرغ افزایش مییابد.
عزیزی افزود: از ابتدای امسال تاکنون چهار هزار و سیصد تن ذرت و سویا برای مرغداری هاخریداری و توزیع شده است.
وی با اشاره به اینکه ۳۰۰ تن مرغ در روزهای آینده بین نیازمندان کمیته امداد و بهزیستی توزیع میشود ادامه داد: ستاد تنظیم بازار کشور ۵ هزار تن مرغ برای توزیع پیش بینی کرده که سهم کهگیلویه و بویراحمد ۵۰ تن است.
عزیزی قیمت هر کیلو مرغ منجمد را ۱۳ هزارو ۵۰۰ تومان اعلام کرد.