۶ طرح برگزیده با موضوع بهینه سازی مصرف انرژی در صنعت در رویداد استارت آپی شرکت شهرکهای صنعتی تهران معرفی شدند و سرمایه گذاران برای عملی شدن این ایده ها، اعلام آمادگی کردند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، در این رویداد استارت آپی که در محل باشگاه پیام برگزار شد، شش رویداد برگزیده از بین ۲۴ طرح منتخب در زمینه محوریت بهینه سازی مصرف انرژی در صنعت معرفی شدند و تفاهم نامه همکاری بین شرکتهای دانش بنیان و استارت آپها با سرمایه گذاران امضا و مبادله شد.
آقای صابر پرنیان مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی تهران در این مراسم با اشاره به تغییر نسل صنعت از نسل سه به چهار و مبتنی بر اینترنت اشیا تاکید کرد: در جهان صنعتی امروز دیگر سخن گفتن از ارتباط صنعت با دانشگاه بی معناست چراکه اساسا صنعت، زاییده علم و دانش و مبتنی بر نتایج تحقیق و توسعه واحدهای صنعتی و دانشگاهی است.
وی روند توسعه شرکتهای دانش بنیان را در سالهای اخیر خیره کننده دانست و گفت: این فضای مثبت و حرکت رو به رشد ایجاد شده در کشور موجب شده فقط در سال گذشته بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور ثبت شوند.
پرنیان با بیان اینکه در نسل چهارم صنعت، این بخش با نسل چهارم دانشگاهیان ما تلفیق شده است افزود: گرچه سال گذشته تراز تجاری کشور ما تا حدی مثبت بود، اما حجم بالای صادرات ما همچنان نشان میدهد که کالاهای صنعتی ما از دانش فنی کمتری برخوردارند و لذا زمینه کار برای شرکتهای دانش بنیان همچنان باز و فضای آن گسترده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی تهران گفت: به عنوان کسی که از نزدیک با فضای صنعتی کشور آشناست تاکید میکنم که ایران به لحاظ بافت جمعیتی و بویژه جوانان تحصیل کرده دانشگاهی و خلاق و همچنین برخورداری از منابع طبیعی مختلف تحریم پذیر نیست و در مقابل فشارهای خارجی تاب آوری بالایی داریم.
وی اضافه کرد: وظیفه همه بخشهای دولت و از جمله وزارت صنعت، معدن و تجارت این است که از همه پژوهشهای علمی، استارتاپی و شرکتهای دانش بنیان حمایت کند و این رویداد مهم نیز در همین جهت برگزار شده است.
پرنیان شدت مصرف انرژی در کشور را برای همه بخشها و از جمله صنعت، تهدیدی جدی دانست و گفت: باید تلاش کنیم به کمک فناوریهای روز دنیا و با استفاده از خلاقیت جوانان ایرانی که چند نمونه بارز آن در رویداد امروز معرفی خواهد شد، از شدت مصرف انرژی در کشور کم کنیم چراکه این امر، موجب اتلاف سرمایههای ملی و افزایش قیمت تمام شده کالا میشود و بدیهی است که کاهش قیمت تمام شده در کنار افزایش کیفیت میتواند موجب باز شدن فضا و مطرح شدن نام کالاهای ایرانی در بازارهای جهانی شود.
وی به بازدید خود از بیش از ۵۰۰ واحد صنعتی در یک سال گذشته نیز اشاره کرد و افزود: همه واحدهای تولیدی با وجود مشکلات و مسایلی که با دستگاههای اداری مختلف دارند، آمادگی دارند تا جهش تولید مورد نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی و مسئولان ارشد نظام را تحقق بخشند و همه زمینههای صنعتی این جهش در کشور فراهم شده است.