نمایندگان مردم استان مرکزی در مجلس شورای اسلامی در نشست های جداگانه با مسئولان در خصوص راه کار های لازم برای برون رفت از مشکلات بحث و تبادل و نظر کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ نمایندگان مردم استان مرکزی در مجلس شورای اسلامی در اولین نشست کاری این مجمع در دوره جدید، نشست های هم اندیشی با مدیران و مسئولان دستگاه های اجرایی، امنیتی و انتظامی استان برگزار کردند تا علاوه بر بررسی آخرین وضعیت استان مرکزی در بخش ها ی صنعت،کشاورزی، تولید و اقتصاد،امنیت و حوزه های فرهنگی و گردشگری ،در خصوص راه کار های لازم برای برون رفت از مشکلات و پیگیری مطالبات مردمی بحث و تبادل و نظر کردند.
رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی در این نشست گفت: پلیس استان برخورد با توهینها و تخریبها در فضای مجازی را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دهد.
کریمی به همراه دیگر نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب و نمایندگان خمین و محلات در دیدار با فرمانده انتظامی استان مرکزی در اراک افزود: عامل بسیاری از کانالهای تخریبگر در فضای مجازی خارج از کشور است و شاید به سرعت نتوان آنان آن را دستگیر کرد اما انتظار است پلیس فتای استان مرکزی با انتشار دهندگان اخبار کذب این کانالها که با هویت معلوم صورت میگیرد، برخورد قاطع داشته باشد.
او گفت: هوشمندسازی پلیس موج دوم مدرنسازی پلیس کشور پس از راهاندازی ۱۱۰ است و نقطه عطفی در ارایه خدماترسانی مطلوبتر به جامعه است و به طور قطع این بخش تحولات زیادی را در ارتقاء امنیت اجتماعی باعث میشود.
کریمی گفت: تقویت زیرساختها، ساختمان، تجهیزات و خودروی پلیس از دیگر مورادی است که در راستای افزایش ارتقای امنیت اجتماعی باید مورد توجه و تقویت قرار گیرد.
او افزود: بسیاری از مناطق حاشیهای و سکونتگاههای غیرمجاز استان مرکزی جرم خیز است و باعث ایجاد مشکلات زیادی برای اهالی این مناطق که بیشتر آنها از انسانهای شریف و مظلوم هستند، شده است و انتظار میرود پلیس برنامههای ویژهتری در این مناطق اعمال کند.
رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی اضافه کرد: آغاز به کار پلیس اقتصادی در این استان یک اقدام مطلوب است اما در این حوزه باید انرژیها به جای معلول، بیشتر صرف علتها شوود
کریمی گفت: بحث رعایت حجاب و عفت عمومی از مطالبات مهم و به حق مردم است و در این راستا قوانین لازم نیز وجود دارد و باید برخوردهای قاطع با متجاهران به بیحجابی و شل حجابی در جامعه صورت گیرد.
او تاکید کرد: برخورد با بی حجابی و شل حجابی تنها بر عهده نیروی انتظامی نیست و سایر دستگاه های اجرایی ذیربط نیز باید برای پاسخگویی به گلهمندی متدینان و مومنان جامعه با جدیت وارد شوند.
محمدحسن آصفری افزود: هوشمندسازی پلیس یک نیاز ضروری است و این بخش باید روز به روز تقویت و مورد توجه جدی قرار گیرد زیرا نقش موثری در ارتقای امنیت اجتماعی دارد.
او گفت: اعتماد مردم به نیروی انتظامی یک سرمایه است اما برخی فعالیتها و تنشهای کارگری به ویژه در استان مرکزی موجب کاهش اعتماد به این نیرو میشود که انتظار است مسایل و مشکلات جامعه کارگری مورد توجه قرار گیرد و در اعتراضات کارگران به مسایل صنفی خود، برخورد جدی با عاملان اصلی صورت گیرد.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: در برخورد با مسایل و تنشهای کارگری باید در ابتدا مدیر آن مجموعه پاسخگو باشد و کارگران حق دفاع از حقوق خود را دارند.
آصفری اظهار داشت: در ایام انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی چند کانال تلگرامی در استان مرکزی ایجاد شد و به تازگی نیز این کانالها فعالیت دارند و انتظار است پلیس فتا در این راستا با جدیت وارد شود.
او گفت: سرقت دام و احشام یکی از معضلات و مشکلات در مناطق مختلف این استان است که انتظار است پلیس بیش از پیش در این بخش برنامهریزی داشته باشد.
نظری افزود: استان مرکزی یک استان صنعتی و با مسایل مختلف اقتصادی است و پلیس امنیت اقتصادی استان باید این مسایل را با جدیت رصد کند.
او گفت: بحث ارتقای امنیت اجتماعی در مناطق روستایی به ویژه روستاهای شهرستان خمین از دیگر ضروریات است که انتظار میرود این مناطق نیز بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
سردار مفخمی شهرستانی افزود: اصلاح قانون مبارزه با قاچاق کالا، ایجاد ساز و کار برای افزایش هزینههای نیروی انتظامی، توسعه اختیارات کارگروه قوانین در استان از دیگر مطالبات از مجلس شورای اسلامی است.
او گفت: انتظار است در مجلس شورای اسلامی طرحی به منظور افزایش امنیت اجتماعی در صنوف مختلف برای مکلف کردن آنها به نصب دوربین صورت گیرد زیرا این مهم نقش موثری در کاهش سرقتها و جرایم این بخش دارد.
فرمانده انتظامی استان مرکزی در ادامه افزود: یکی از دغدغهها و مطالبات مهم مردم این استان در سال ۹۸ بحث سرقت بود که توان زیادی در این راستا به کار گرفته شد و درصد کشف به وقوع سرقت در این سال به ۶۹ درصد رسید که نسبت به سال قبل از آن ۲۰ درصد افزایش یافت.
سردار مفخمی شهرستانی گفت: در سه ماه اول امسال کشف وقوع سرقت در این استان نسبت به مدت مشابه قبل، ۱۴ درصد افزایش داشته است و برنامهریزی هدفمندی برای رسیدن به افزایش بیشتر کشف نسبت به وقوع سرقت در سال جاری صورت گرفته است.
او افزود: همه توانها برای ارتقای اشراف اطلاعاتی پلیس در مقابله با جرایم مختلف به کار گرفته شده و پلیس امنیت اقتصادی در استان مرکزی در دستور کار است و زیرساختهای آن انجام و به زودی آغاز به کار میکند.
فرمانده انتظامی استان مرکزی در پایان خاطرنشان کرد: در زمینه هوشمندسازی پلیس نیز اقدامات ویژهای صورت گرفته و هر چه این بخش تقویت شود، امنیت اجتماعی افزایش بیشتری پیدا میکند.