برای مراقبت از بیماران کرونایی در منزل که بیماری زمینهای دارند چه نکاتی باید رعایت شود.
عبدالرسول عباسی افزود: این افراد باید در حد امکان در یک اتاق مجزا دارای پنجره و تهویه نگهداری شوند و اگر امکان جداسازی در یک اتاق مجزا وجود ندارد حتما فاصله دومتری با فرد بیمار و استفاده از ماسک رعایت شود.
وی ادامه داد: استفاده حداقل روزانه ۸ لیوان آب (آب میوه، آب گوشت یا آب مرغ)، مصرف سبزیهایی با برگ سبز تیره مانند کاهو، استفاده از میوههای دارای ویتامین سی مثل پرتقال ومیوههای فصل و مصرف آجیل دوبار در روز دربرنامه غذایی این افراد قرار بگیرد.
مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: از مصرف غذاهای چرب، پیتزا، غذاهای فرآوری شده، ترشی، سرکه، شیر و ماست البته به غیر از لبنیات پروبیوتیک پرهیز شود و سه بار در روز غرغره با آب ولرم و نمک به ویژه قبل از خواب انجام شود.
وی بیان کرد: اگر قرار است از افراد سالمند نگهداری کنیم دوبار در روز درجه حرارت خود را اندازهگیری کنیم تا در صورت ابتلا به کرونا سالخوردگان را مبتلا نکنیم.
عباسی عنوان کرد: اگر کودک مبتلا به کرونا داریم نباید برای نگهداری از این کودکان از سالمندان استفاده کرد، زیرا احتمال انتقال بیماری به آنها وجود دارد.
مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی گفت: سرویس بهداشتی افراد مبتلا به کرونا درصورت امکان باید مجزا باشد و اگر این امکان فراهم نیست باید فاصله استفاده از سرویس بهداشتی برای دیگر افراد دو ساعت بعد باشد و پس از هربار استفاده، سرویس بهداشتی با آب ژاول یک به ۱۰ ضدعفونی شود.
وی عنوان کرد: با توجه به این که زبالههای بیماران کرونایی نیز عفونی هستند ابتدا باید ۷۲ ساعت در یک مکان نگهداری شده و سپس دفن شوند تا احتمال انتقال عفونت به حداقل برسد.