کشت نشای پیاز در 680 هکتار از مزارع چهارمحال و بختیاری پایان یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال وبختیاری، مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان گفت: پیش بینی میشود بیش از ۴۰ هزار تن پیاز سفید و زرد از مزارع استان برداشت شود.
مهدوی افزود: عملکرد این محصول به طور متوسط ۶۰ تن در هکتار است.
به گفته وی، شهرستانهای کیار، بروجن، فارسان و شهرکرد بیشترین سطح زیر کشت پیاز را در استان دارند.
وی ، رعایت اصول فنی کاشت را از دلایل افزایش برداشت این محصول اعلام کرد و افزود: پیاز تولید شده علاوه بر مصرف در داخل استان به استانهای همجوار نیز فرستاده میشود.