رئیس کمیسیون بهداشت مجلس با تاکید بر اینکه در حوزه سلامت خلاء قانونی نداریم، گفت: اولویت کمیسیون بهداشت مجلس یازدهم نظارت بر قوانین مصوب است.
وی ادامه داد: درباره این که چرا در دولتهای مختلف قوانین اجرا نشده است ممکن است دلایل مختلفی وجود داشته باشد، اما هیچ گاه این دلایل را در مجلس مطرح نکردند. ما بعضی وقتها فکر میکنیم در مجالس آرزوهایمان را تبدیل به قانون کرده ایم بدون آن که بدانیم توان آن را داریم یا نه؛ مثلاً دولت توان مالی یا نیروی انسانی کافی دارد یا خیر.
رئیس کمیسیون بهداشت مجلس همچنین تاکید کرد: با توجه به دلایل ذکر شده اولویت کمیسیون بهداشت و درمان مجلس یازدهم نظارت بر قوانین مصوب است.
آقای شهریاری با بیان اینکه وزارت بهداشت و درمان حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد مسئولیت سلامت کشور را بر عهده دارد، گفت: خیلی از وزارتخانهها از جمله وزارت صنعت، معدن و تجارت با امر سلامت درگیر هستند و نقش عمدهای در این حوزه دارند. ما باید تمام قوانینی که در وزارتخانههای مختلف درباره سلامت وجود دارد را پیگیری کنیم که چرا اجرایی نشده است، اگر قانون مشکل دارد چرا به مجلس اطلاع نداده اند؟
این نماینده مجلس با اشاره به اینکه دولت نمیتواند نسبت به ایرادات قانونی احتمالی بی تفاوت باشد، اظهار داشت: ما تمام توانمان را میگذاریم تا مشکلات دولت را حل کنیم.
آقای شهریاری درباره وزارتخانههای دیگری که در حوزه سلامت نقش دارد به وزارت جهاد کشاورزی اشاره کرد و گفت: در حوزه ایمنی غذا که از مزرعه تا سفره را شامل میشود در حوزه وزارت کشاورزی است.
وی با اشاره به یکی از ضرورتهای نظارت قانونی به موضوع بهداشت و سلامت محصولات کشاورزی اشاره کرد و افزود: برخی از محصولات کشاورزی که به بازار میآینده به دلیل سمپاشیهای غیر استاندارد باعث انواع و اقسام بیماریها میشود و یا صحبتی که درباره شیر و روغن پالم شد، نیازمند نظارت و تعامل بر دستگاههای مربوطه بود که قطعاً نقش تأثیرگذاری در حوزه سلامت دارد.