جانشین کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین گفت: دهه کرامت فرصتی برای حوزه فرهنگی و دینی دستگاههای اجرایی است که پیوند بین نسل ها را تقویت و بزرگی و بزرگ منشی را ترویج کنند.
وی با اشاره به اهمیت خانواده در دین اسلام و فرهنگ ایرانی گفت: از جمله مفاهیم عالی این دهه، محبت لطیف یک خواهر نسبت به مقام و منزلت معنوی برادرش است که می تواند برای خانواده های ما آموزنده باشد.
وی با بیان اینکه مفاهیم سازندهای که ما در فرهنگ اسلامی و ایرانی داریم در این دهه تداعی میشوند، گفت: دهه کرامت تداعی کننده عزم و اراده زنان بزرگ و بانوان والامقام و گرانقدر جهان اسلام است؛ زنانی که شانه به شانه مردان و حتی گاهی پیشروتر از مردان، دلیرانه در 8 سال دفاع مقدس و در در تاریخ انقلاب اسلامی بر آرمان ها و اعتقاد والای خود ایستادگی کردند.
آقای رمضانخانی تصریح کرد: کرامت به معنای دوری از پستی و فرومایگی است و دهه کرامت فرصتی برای ایجاد پیوند مستحکم جوانان و نوجوانان با قرآن، ائمه اطهار(ع) و تبیین فرهنگ قرآنی است.
وی دهه کرامت را دهه محبت و مودت دانست و گفت: در این ایام باید به زندگی اهل بیت عصمت و طهارت (ع) بیشتر توجه شود. فرا رسیدن دهه کرامت فرصتی است برای همه دستگاه های اجرایی در حوزه فرهنگی و دینی که پیوند بین نسل ها را تقویت کنند و با توجه به جنگ نرم دشمنان به منزلت دختران و زنان و موضوع خانواده توجه بیشتری نشان دهند و احترام این سرمایه های الهی را قدر بدانند تا در سایه عنایات امام هشتم(ع) بزرگ منشی و مردانگی را به جوانان و نوجوانان کشورمان بیاموزند.
آقای رمضانخانی با تأکید بر اینکه ما فرهنگ رضوی را فرهنگ مهربانی و ایثار می دانیم افزود: به برکت جمهوری اسلامی و هدایت های عالمانه رهبر معظم انقلاب، امروز جوانان و نوجوانانی تربیت می شوند که در فردای ایران و جهان تأثیرگذار بوده و رسالت مورد نظر اهل بیت(ع) را بخوبی ایفاء می کنند.
وی ادامه داد: مسؤولان باید با مغتنم شمردن این فرصتها، در جهت ترویج سبک زندگی اسلامی بکوشند و آیندگان به وجود این سرمایه ها و آینده سازان ایران اسلامی افتخار کنند.