آغاز برداشت جو از مزارع شهرستان برخوار
برداشت جو از مزارع شهرستان برخوار آغاز شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ مدیر جهاد کشاورزی برخوار با بیان اینکه جو محصولی مقاوم به شوری آب و خاک است و نیاز کمی به آب دارد گفت: بیش از ۵۰۰ کشاورز برخواری با روشهای نوین ابیاری این محصول را در این شهرستان کشت کرده اند.
عباس نقدی افزود : پیش بینی میشود ۱۰ هزار تن جو به صورت دان و ۳۷ هزارتن به صورت قصیل از مزارع شهرستان برخوار برداشت شود.
وی گفت: با توجه به حاصلخیزی خاک این منطقه ارقام نیک، ارمغان، گوهران، به رخ در این منطقه کشت شده که علاوه بر مقاومت به شوری و خشکی ۳۰ درصد عملکرد بیشتری دارد.
بهروز جمالی کارشناس زراعت جهاد کشاورزی هم گفت: کشاورزان برخواری برای تامین بخشی از نهادههای دامی امسال مقداری از محصول جو خود را به صورت سبز یا قصیل برداشت کردند.