به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، سید احمد کرمی در همایش گرامیداشت روز اصناف که با حضور روسای اتحادیههای صنفی شهرستان آمل برگزار شد، افزود: طولانی بودن فرایند صدور پروانه کسب برای واحدهای صنفی از گلایهها و درخواستهای به حق متقاضیان بوده که با پیگیریهای صورت گرفته این مدت اکنون کاهش یافته است.
او بیان کرد: اتحادیههای مربوطه نیز باید درتسهیل وسرعت بخشیدن به مراحل صدور پروانه کسب واحدهای صنفی با رعایت قوانین موجود، اقدام کنند.
حمایت از تولیدات صنفیرییس اتاق اصناف آمل، حمایت از تولیدات واحدهای صنفی زیرپوشش این اتاق را به عنوان یک اولویت جدی ودرحال پیگیری توسط اتاق اصناف درسال ۹۹ عنوان و اضافه کرد: اکنون اتحادیه صنفی زیرنظر اصناف تشکیل و کارگروهی نیز با همین عنوان برای حمایت از تولید کنندگان صنفی تشکیل شده است.
کرمی افزود: تولیدیهای صنفی از جمله تولیدیهای لباس، مصالح ساختمانی و غیره با محوریت اتاق اصناف واتحادیه مربوطه بزودی تعیین وضعیت خواهند شد تا همانند دیگر واحدهای تولیدی و صنعتی از تسهیلات ویژه حمایتی برخوردار شوند.
بازرسی از همه واحدهای صنفی آملرییس اتاق اصناف آمل همچنین به وجود حدود ۲۷ هزار واحد صنفی که زیرپوشش بیش از ۶۰ اتحادیه زیرنظر این اتاق هستند، اشاره کرد و ادامه داد: از این تعداد واحد صنفی، بیش از ۲۱ هزار واحد صنفی شهرستان دارای پروانه کسب فعالیت هستند.
کرمی افزود: در حوزه تولیدی واحدهای صنفی نیز حدود ۴ هزار واحد کسبی زیرنظر اتاق اصناف شهرستان فعالیت میکنند که یک ظرفیت بالایی در تولید و اشتغال شهرستان محسوب میشود.
او به اجرای طرح بازرسی از همه واحدهای صنفی به عنوان یکی از برنامههای اتاق اصناف آمل در سال جاری اشاره کرد و گفت: بازرسان اتاق اصناف در این زمینه فعالیتهای خود را به تدریج آغاز کردند.
اشتغالزایی ۱۵۰۰ نفری اتاق اصناف آملرییس اتاق اصناف آمل به صدور ۱۵۰۰ پروانه کسبی یک سال گذشته توسط این اتاق در این شهرستان خبر داد و گفت: با صدور این تعداد پروانه کسبی برای ۱۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و حداقل تا ۳ برابر نیز به صورت غیرمستقیم شغل ایجاد شد.
کرمی همچنین یادآورشد درشیوع پیک اول کرونا، کسبه و بازاریان شهرستان آمل در مجموع ۴۶۰ بسته غذایی در دو مرحله با همکاری اتحادیهها و بسیج اصناف شهرستان آمل میان آسیب دیدههای ناشی از این بیماری کمک کردند.