معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با جانباز سرافراز دفاع مقدس سردار علی فضلی دیدار کرد.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این دیدار با ابراز خرسندی از روحیه بالای سردار فضلی از نزدیک در جریان روند اقدامات درمانی و وضعیت سلامتی وی قرار گرفت.
معاون رئیس جمهور با اشاره به سابقه همکاری با سردار فضلی در مسئولیتهای قبلی به ویژه همکاری در ستاد اربعین از ایشان خواست تا در مسئولیت جدید نیز همچون گذشته همراه و پشتیبان بنیاد شهید و امور ایثارگران باشد.
سردار فضلی نیز در این دیدار توفیق خدمت به خانواده معظم شهدا و جانبازان را بسیار ارزشمند توصیف کرد و خواستار توجه حداکثری به جانبازان و یادگاران دفاع مقدس به ویژه جانبازان اعصاب و روان شد.
مشکلات سلامت سردار فضلی ناشی از مجروحیت و جانبازی در ماههای گذشته منجر به شیمی درمانی و انجام عمل پیوند مغز استخوان در یکی از مراکز درمانی در تهران شد و علاوه بر آن وی به دلیل استنشاق گازهای شیمیایی در دوران جنگ تحمیلی دچار مشکلات ریوی نیز شده است.
در این دیدار جمعی از همرزمان سردار فضلی از جمله سردار حاج محمد اسماعیل کوثری جانشین فرمانده قرارگاه ثارالله سپاه پاسداران، سردار محمدرضا یزدی فرمانده سپاه حضرت محمد رسولالله (ص) تهران بزرگ، سردار احمد ذوالقدر معاون هماهنگ کننده قرارگاه ثارالله سپاه پاسداران و سردار منصور احمدلو دبیر هیأت مرکزی گزینش شهرداری تهران نیز حضور داشتند.
در حاشیه این عیادت، گفتگوی رزمندگان پیشکسوت و ذکر خاطرات شنیدنی از دوران دفاع مقدس لحظات زیبا و پرشوری را برای حاضران خلق کرد.
اوحدی در دیدار با شبکه ملی ایثارگران
تشکلهای شاهد پشتیبان بنیاد شهید و امور ایثارگران هستند
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تشکلهای شاهد و ایثارگر را سرمایههای عظیم و پشتیبان بنیاد شهید و امور ایثارگران توصیف کرد و گفت: برگزاری جلسات مستمر با این تشکلها از برنامههای پیش رو خواهد بود.
آقای سعید اوحدی روز یکشنبه در دیدار با شبکه ملی ایثارگران پس از استماع نظرات و پیشنهادات دبیران کل و مدیران عامل تشکلها و انجمنهای حاضر در جلسه، گفت: مطالب مطرح شده توسط شما عزیزان کارشناسی، درست و ناشی از دلسوزی است. یکی از مباحث مطرحشده موضوع کرامت جامعه ایثارگری است. رهبر معظم انقلاب عزت نظام را در گرو توجه ویژه به جامعه ایثارگری میدانند و باید تلاش کنیم تا برای حفظ این کرامت به بهترین شکل ممکن برنامهریزی کنیم.
وی با بیان اینکه جامعه ایثارگری تجلی بخشی از صفات الهی است، افزود: ایثارگران سرمایههای واقعی نظام هستند و کوچکترین بیتوجهی به آنها پذیرفتنی نیست و هیچ جواب و توجیهی، چه در دنیا و چه در آخرت برای آن مقبول نیست. جایگاه خدمت به ایثارگران توفیقی است که نصیب هر کسی نمیشود و باید از آن به بهترین شکل ممکن استفاده کرد. در مسیر این خدمت نباید به شکل اداری و جایگاه ریاستی به امور توجه شود و لحظهای که احساس ریاست به انسان دست دهد لحظه سقوط است.
معاون رئیس جمهور تشکلهای شاهد و ایثارگر را سرمایههای عظیم و پشتیبان بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان کرد و افزود: برگزاری جلسات مستمر با این تشکلها از برنامههای پیشرو خواهد بود. تلاش ما در بنیاد شهید و امور ایثارگران تسهیل دسترسی ایثارگران به مسئولان است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با تأکید بر ضرورت ایجاد تغییرات در جهتگیری خدماترسانی به ایثارگران گفت: بنده در روز معارفه در حضور دکتر جهانگیری هم این موضوع را مطرح کردم که بنیاد شهید و امور ایثارگران باید مطالبهگر باشد. البته این به معنی زیادهخواهی نیست بلکه هدف ما مطالبه حقوق قانونی ایثارگران عزیز خواهد بود.
اوحدی در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به جایگاه والای فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه گفت: در ماههای اخیر شاهد فداکاری و ازخودگذشتگیهای زیادی توسط پزشکان، پرستاران و کادر درمان کشورمان برای مبارزه با بیماری کرونا بودیم و بیشک این اتفاقات با تأسی از فرهنگ ایثار و شهادت انجام شده است.
در این جلسه اعضای شبکه ملی ایثارگران شامل دبیران کل و مدیران عامل تشکلها و انجمنهای «خانه نور ایرانیان بصیر»، «انجمن جانبازان نخاعی»، «جمعیت آزادگان دفاع مقدس»، «انجمن ریههای خسته (جانبازان شیمیایی)»، «انجمن راستقامتان»، «انجمن آیههای ایثار و تلاش (همسران شهدا و جانبازان)» و «جمعیت فرزندان شاهد و ایثارگر» نیز ضمن اعلام آمادگی برای حمایت و همکاری با ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران بهصورت جداگانه به بیان نظرات، دغدغهها و پیشنهادات خود پرداختند.
در پایان این جلسه نیز لوحی از سوی جمعی از آزادگان به آقای اوحدی اهدا شد.