تولید ۸۳۰۰ تن گوشت مرغ در مرغداریهای خراسان جنوبی
۸ هزار و ۳۰۰ تن گوشت مرغ از آغاز امسال در مرغداریهای خراسان جنوبی تولید شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان گفت: این مقدار گوشت ب
ا کشتار ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه مرغ تولید شد.
اشرفی گل ارزش گوشت تولید شده در مرغداریهای استان با توجه به متوسط قیمت گوشت را ۹۱۲ میلیارد ریال اعلام کرد.
وی گفت: از این رقم ۳ هزار و ۶۰۰ تن در استان مصرف و ۴ هزار و ۷۰۰ تن به استانهای همجوار و به صورت منجمد به سایر استانهای کشور ارسال میشود.
اشرفی پرورش دهندگان مرغ گوشتی در استان را ۶۲۱ نفر اعلام کرد و افزود: به طور میانگین هر واحد مرغداری در سال ۳ تا ۴ دوره جوجه ریزی دارد.
هم اکنون ۶۲۱ واحد پرورشی مرغ گوشتی با ظرفیت ۹۲ میلیون و ۵۸ هزار و ۵۰۰ قطعه در خراسان جنوبی فعال است.