رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قم گفت: ۲۹ طرح کلان استانی با پیش بینی ۷۰۰ میلیارد تومانی با هدف تحقق جهش تولید به تایید سازمان برنامه و بودجه رسیده است.
وی افزود: علاوه بر طرحهای جهش تولید، ۳۱ طرح اقتصاد مقاومتی نیز به ستاد ملی فرماندهی اقتصاد مقاومتی پیشنهاد کردیم که ۲۱ طرح به تصویب این ستاد رسید تا در استان قم اجرا شود.
نوربخش با بیان اینکه با برنامهریزی و برگزاری جلسات مستمر در صدد رفع مشکلات پیش روی تولید کنندگان هستیم، افزود: جذب سهم مناسبی از اعتبارات ملی که در راستای اجرای طرح های جهش تولید به استانها اختصاص مییابد را نیز در دستور کار قرار داده ایم.
بهرام سرمست، استاندار قم در این جلسه جهش تولید را نیازمند برنامه ریزی خلاقانه، مبتکرانه و نوآورانه برشمرد و افزود : جهش تولید صرفا با شعار محقق نمیشود و باید از تمام ظرفیتهای استان در حوزه ارتباط با دیگر کشورهای اسلامی برای جذب سرمایه گذار خارجی استفاده کرد.
وی تحقق اقتصاد دانش بنیان، گسترش صنایع تبدیلی و فراوری محصولات کشاورزی در استان قم و جذب سرمایه گذار خارجی را از اولویت استان قم در سال جهش تولید دانست و گفت: بانکها نیز در راستای تحقق شعار امسال با ارائه تسهیلات بلند مدت به تولیدکنندگان نقش موثری در پیشبرد اهداف ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی دارند.
سرمست با بیان اینکه نباید ظرفیت بزرگ و ویژهای همچون منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان در استان قم نادیده گرفته شود، اضافه کرد: این منطقه باید از حالت عادی خارج و به حالت فعال، پویا و جهشی برگردد.
در جلسه امروز ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، دستگاههای اجرایی استان و نهادهای مجری در طرحهای اقتصاد مقاومتی، عملکرد و فعالیتهای خود در اجرای طرحهای اقتصاد مقاومتی و میزان پیشرفت فیزیکی این طرح های را ارائه کردند.