طرح شناسایی و ثبت غذاهای شاخص بومی و محلی آران و بیدگل با همکاری کارشناسان و مردم محلی آغاز شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آران و بیدگل گفت: تا کنون افزون بر ۱۲۰ غذای بومی و محلی در این شهرستان شناسایی شده است. سیدحسین چاکری افزود: تا کنون غذاهای محلی شاخصی همچون کاچی ابوزیدآباد، قهوه نوش آباد، حلوا شیره، نان عباسعلی و آبگوشت لوبیا ثبت ملی شده است. وی گفت: ثبت ملی غذاهایی از جمله حلیم، شامی سرکه شیره، شولی و نان مچه در نیز در حال انجام است.