قائم مقام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:مردان نسبت به زنان بیشتر در معرض خطر ابتلا به کرونا قرار دارند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، دکتر سیدکاظم فرهمند با اشاره به فرارسیدن هفته جهانی سلامت مردان از ۱۵
وی گفت : گرچه همه افراد جامعه از هر دو جنس در هر سن و سالی در معرض خطر کرونا ویروس هستند، اما سن و جنس به عنوان دو فاکتور مهم در ابتلا یا شدت علایم تاثیرگذار است.
فرهمند افزود: ویژگیهای بیولوژیک مردان یکی از عواملی است که در ابتلا و شدت بیشتر عوارض کووید- ۱۹ نقش دارد و در نقاط مختلف دنیا مورد تاکید است.
قائم مقام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه شرایط اجتماعی و مسئولیت شغلی مردان یکی دیگر عوامل اثر گذار در افزایش ابتلا به کرونا به شمار میرود، گفت : باید به این نکته توجه شود که شاغل بودن اکثر مردان به عنوان نان آور خانواده سبب میشود که تماسهای آنان با محیط خارج از خانه بیشتر از سایر افراد خانواده باشد و در معرض خطر بیشتری قرار گیرند.
وی مسئولیت خانوادگی مردان برای خرید اقلام مورد نیاز خانواده، تاثیر مسائل فرهنگی در مردان و داشتن باورهای نادرست مبنی بر قوی بودن مردان نسبت به زنان و در نتیجه مغفول ماندن تمرکز بر سلامت مردان، آمار بیشتر بیماریهای مزمن در مردان، بیشتر بودن رفتارهای ناسالم در مردان نسبت به زنان و مصرف بیشتر دخانیات در مردان را مهمترین عوامل ابتلاء بیشتر مردان به کووید- ۱۹ اعلام کرد.
دکتر فرهمند هفته جهانی سلامت مردان را فرصت مغتنمی برای اطلاع رسانی و حساس سازی جامعه مردان و سیاستگذاران و برنامه ریزان درخصوص بیماری و تشویق مردان به مشارکت در توسعه برنامههای بهداشت برشمرد.