به گزارش
خبرگزاری صداوسیما،مرکز فارس،به نقل از
روابط عمومی اتاق بازرگانی فارس عضو هیئت رئیسه و رئیس
کمیسیون فناوری، اطلاعات، ارتباطات و اقتصاد رسانه اتاق بازرگانی فارس گفت: امسال پنج اولویت را برای پیشبرد
صادرات نرم افزار استان پیش بینی کرده و دنبال میکنیم تا هر چه سریعتر محصولات فناوری، اطلاعات و ارتباطات فارس به
بازارهای جهانی نزدیک شوند.
یلدا راهدار در جلسه فوق العاده کمیسیون فناوری، اطلاعات، ارتباطات و اقتصاد رسانه اتاق بازرگانی فارس که با موضوع
تسهیل فرآیند اجرایی صادرات نرم افزار استان فارس به صورت برخط (آنلاین) برگزار شد، بیان کرد:
فضای کسب و کار در
حوزه فناوری، اطلاعات و ارتباطات استان ظرفیتهای بالایی دارد که برای تحقق اهداف این بخش نیاز به همگرایی و همدلی تمام فعالان این بخش داریم.
او با تاکید بر اینکه تمرکز امسال ما بر صادرات محصولات حوزه فناوری، اطلاعات و ارتباطات استان است، افزود: ظرفیتهای خوبی در بخش عرضه شامل تولیدکنندگان محتوا و در بخش تقاضا بازارهای خارج از کشور برای صادرات محصولات حوزه نرم افزار استان وجود دارد که برای تحقق این مهم به دنبال ایجاد مسیرهای مشخص و سالم برای صادرات این محصولات استان هستیم.
راهدار افزود: بر اساس رایزنیهای انجام شده در حوزه صادرات نرم افزار چند اقدام اساسی برای هموار شدن مسیر صادرات
محصولات فاوای استان مشخص شده که این گامهای اساسی را با همکاری فعالان اقتصادی حوزه فناوری، اطلاعات و ارتباطات استان تا حصول نتیجه دنبال میکنیم.
عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی فارس اضافه کرد: نخستین اقدام ما تهیه
لیست شرکتهای فعال در حوزه تولید محتوا و نرم افزار در استان است که در این زمینه تلاشهایی از سال گذشته انجام شده، اما تا شناسایی کامل
فعالان و بازیگران حوزه فاوای استان فاصله داریم.
او با اعلام
فراخوان شناسایی فعالان حوزه فناوری، اطلاعات و ارتباطات استان ادامه داد: همه افراد و فعالان در حوزه تولید نرم افزار و تولید محتوا و نرم افزار در استان به اتاق بازرگانی فارس مراجعه و مشخصات خود را به دبیر کمیسیون فناوری، اطلاعات، ارتباطات و اقتصاد رسانه اعلام کنند تا بتوانیم از پتانسیلها بهره برداری مناسب کنیم.
راهدار، گام دیگر در حوزه صادرات نرم افزار استان را شناسایی شرکتهایی که سابقه صادرات نرم افزار، همکاری با نیروی کار غیر ایرانی و یا دفتر کار خارج از کشور دارند، در سطح استان را عنوان کرد و از شرکتهای فعال و دارای سابقه در این زمینه درخواست کرد مشخصات خود را به اتاق بازرگانی فارس ارائه دهند.
او اولویتهای دیگر این بخش را
شناسایی دقیق زیر ساختهای فارس در حوزه فناوری و اطلاعات و بررسی
تشکیل زنجیره صادراتی در استان، مشخص کردن
مراکز فناوری، پارکها و پردیسهای استان در حوزه نرم افزار و تهیه بانک اطلاعاتی از نیروی کار فعال و آماده به کار در حوزه نرم افزار در سطح استان اعلام کرد.
راهدار با بیان اینکه ورود به بازارهای صادراتی مقولهای پیچیده و نیازمند برنامه ریزی دقیق است عنوان کرد: انجام طرحهایی در حوزه تولید محتوا به صورت سفارش از سوی کشورهای هدف تعداد زیادی از نیروی کار با دستمزدهای دلاری را فعال میکند که در حوزه صادرات نرم افزار تنها هدف ما شرکتها و استارتاپها نیست و میتوانیم از نیرویهای فارغ التحصیل نیز استفاده کرد.