داور جشنواره کتاب خاتم گفت: کتابهای داستانی درباره شخصیت زندگی پیامبر اکرم (ص) کم نوشته شده و بیشتر کتابها در خصوص سلوک و سیره حضرت محمد (ص) است.
وی افزود: برگزاری کلاسهای مختلف ادبی در این خصوص کمک میکند تا نویسندگان حوزه داستان بتوانند با شخصیت، ظرافتها و زاویههای زندگی پیامبراکرم (ص) که کمتر بازگو شده، بیشتر آشنا شوند.
آقای سنگری گفت: نکته بعد، بحث خود داستان به عنوان ظرف و فن داستان نویسی است که ما سعی کردیم در این جشنواره، شیوههای جدیدی را آزمایش کنیم.
داور جشنواره کتاب خاتم گفت: البته این سیر در جشنواره خاتم موفقیت آمیز بوده و در طول پنج دوره برگزاری، ما رشد قابل توجهی را تجربه کردیم.
وی در خصوص کمبودهای این حوزه گفت: پیامبر اکرم (ص) در طول ۲۳ سال زیست پیامبرانه خود، هیچ چیزی را ناگفته نگذاشته و به همه ابعاد زندگی انسان پرداخته است.
آقای سنگری افزود: بیشتر دانستههای ما از زندگی آن حضرت، مبتنی بر روایات است، اما ناگفتههای زیادی هست که هنوز به صورت داستان در نیامده است. ما باید آنها را مطرح کنیم و به زبان امروزی در بیاوریم.
جشنواره «کتاب خاتم» که به تازگی فراخوان دوره بعد را اعلام کرده است، برگزیدگان خود را در پنجمین دوره به صورت مجازی اعلام کرد.
این جشنواره در ۵ سال گذشته توانسته است ۵ عنوان کتاب با عنوان «کتاب خاتم» را راهی بازار نشر کند که در اصل، داستانهای منتخب با موضوع زندگی پیامبر اکرم (ص) است.