۷۲۴ نفر در مرحله نخست راهاندازی مراکز مثبت زندگی در خوزستان ثبت نام کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، مدیرکل بهزیستی خوزستان گفت : مراکز غیردولتی مثبت زندگی ، پس از کسب پروانه فعالیت، مجموعه ای از خدمات سطح یک سازمان بهزیستی را در بستر فناوری اطلاعات در راستای بهتر زیستن آحاد جامعه ارایه می کنند.
غلامرضا صدیق راد افزود : پس از بررسی صلاحیت علمی و عمومی متقاضیان ابتدا برای افرادی که بالاترین امتیاز را به دست آوردند، موافقت اصولی صادر و پس از آن افراد به مدت سه ماه فرصت دارند تا با تامین مکان، امکانات و نیروی انسانی مورد نیاز ،پروانه فعالیت دریافت میکنند .
وی گفت : افزایش آگاهی عموم افراد جامعه از وظایف خود ، فعالیت ها و خدمات سازمان بهزیستی، تسهیل دسترسی گروه های هدف به خدمات بهزیستی، کاهش ترددهای غیرضروری به مراکز و ادارات بهزیستی، گسترش و فراگیری خدمات این سازمان، ایجاد شفافیت در فرآیند ارایه خدمات ، ارایه مجموعه ای از خدمات در یک مرکز، مدیریت بهینه منابع و افزایش بهره وری، فراهم شدن اماکن ارایه خدمات الکترونیکی، بهبود، اصلاح و حذف فرآیندهای موازی، کاهش بهای تمام شده از جمله اهداف تشکیل این مراکز است.
صدیق راد اظهار داشت : همچنین با راه اندازی هر مرکز حداقل چهار نیروی تحصیل کرده مشغول به کار خواهند شد.
وی یادآور شد : سهمیه خوزستان برای راه اندازی مراکز مثبت زندگی ۱۸۱ مرکز است که از میان واجدین شرایط و ثبت نام شده ، این نفرات انتخاب می شوند.
ثبت نام مراکز خدمات بهزیستی(مثبت زندگی) همزمان با سراسر کشور از اواخر اردیبهشت ماه در خوزستان آغاز شده و روز ۲۲ خردادماه به پایان رسید و ۷۲۴ نفر در مرحله نخست ثبت نام کردند