برداشت باقلا از هزار و 650 هکتار از مزارع طارم تا پایان تیر ماه ادامه دارد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری صدا و سیما مرکز زنجان ؛ مدیر جهاد کشاورزی طارم گفت: پیش بینی می شود از این وسعت کشت 5 هزار و 445 تن باقلا تولید و روانه بازار مصرف شود.
اسکندری افزود: هزار و 750 نفر از بهره بردار این محصول را درطارم کشت می کنند.
وی گفت: محصول تولیدی علاوه بر مصرف در استان زنجان به استان های قزوین ، آذربایجان غربی ، گیلان، تهران و آذربایجان شرقی هم ارسال می شود.
مدیر جهاد کشاورزی طارم افزود: فصل برداشت باقلای سبز وخشک اردیبهشت تا تیر ماه است.
ارقام کشت شده باقلا در طارم شامل ارقام بومی، سوریه ای و مازندرانی است.