به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما؛ مقامات تایلند هله اول مرزهای خود را به روی کشورهای منطقهای باز میکند. این منابع در حال حاضر ورود اروپاییها و آمریکاییها را منتفی دانستند. میلیونها نفر از کارکنان بخش گردشگری -که تقریبا ۲۰ درصد از تولید ناخالص داخلی کشور را تشکیل میدهد- از اول آوریل و زمانی که کشور در قرنطینه است، بیکار هستند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از بانکوک، معدود مسافران (تایلندی یا خارجی) که به تایلند باز میگردند در چارچوبی که در اختیار دولت یا با هزینههای خود است در برخی هتل ها، ۱۴ روز در قرنطینه خواهند بود.
در هفتههای اخیر، روند شیوع کرونا در تایلند به شدت کاهش پیدا کرده است. در مجموع ۳۱۰۰ نفر مبتلا به کرونا هستند و ۵۸ نفر نیز جان باختند.
مقامات تایلند براساس این اخبار در نظر دارند نخستین مرحله از بازگشایی مرزها را آغاز کنند. در این مرحله مرزها به روی کشورهایی که به نظر میرسد در حال حاضر بیماری را مهار کرده اند باز میشود.
سخنگوی مدیریت بحران کرونا بدون اشاره به تاریخ گفت برخی گردشگران که به ویژه از «چین، کره جنوبی، ویتنام، استرالیا یا نیوزیلند میآیند میتوانند وارد تایوان شوند».
این گردشگران به برگه و بیمه سلامت نیاز دارند، اما در قرنطینه اجباری قرار نخواهند گرفت».
تایلند در نظر دارد خارجیهای مرفه که برای بازیهای ورزشی مانند گلف میآیند، تجار و گردشگران پزشکی را که درآمدزایی خوبی دارند در اولویت قرار دهد.
در این اظهارات به پذیرفتن اروپاییها یا آمریکاییها اشارهای نشده است.
مقامات برای باز کردن مرزهای کشور تحت فشار قرار دارند. انتظار میرود در سال ۲۰۲۰ تایلند با ۱۴ میلیون گردشگر احتمالی، دهها میلیارد دلار را از دست بدهد. این در حالی است که شمار گردشگران در سال گذشته ۴۰ میلیون نفر بود. تولید ناخالص داخلی این کشور نیز شش درصد کاهش پیدا کرده است.