موسس و مدیر جامعه القرآن الکریم با بیان اینکه تدبر و عمل به قرآن کریم سبب توسعه سبک زندگی اسلامی میشود، گفت: قاری قران زیاد و عامل به آن کم داریم و باید روی این مسئله کار کنیم.
وی ادامه داد: در این ۹ سال به حد وسع و توان خودکار کردیم و دهها هزار حافظ ۵ و ۱۰ جزء را تربیت کردیم. سال پیش ۱۵۰ هزار قران آموز و هزاران نفر مربی قرآن داشتیم و دهها عنوان کتاب قران چاپ کردیم.
وی گفت: حدود ۲۵ هزار حافظ کل قران داریم، عدهای برای مدرک اقدام میکنند، اما عدهای اقدام نمیکنند، در کشورهای همسایه نوجوان تا ۱۲ سال حافظ کل شده است، اما ما برنامه جدی برای نوجوانان نداریم.
حجت الاسلام و المسلمین سید محمد مهدی طباطبایی درباره تعامل با آموزش وپرورش گفت: ابتدا ما مجموعی از کتابها و روشهای خودمان را خدمت اموزش و پرورش ارائه دادیم و خودمان هم به تاسیس ۸۰ مدرسه اقدام کردیم. طرحی که ما دادیم و اموزش و پرورش میتواند کار کند این است که در هر شهر ۱۰ مدرسه قرانی داشته باشیم تا دانش اموزان در مدت دو سال حافظ قران شوند.
وی ادامه داد:اموزش و پرورش باید در سطح عموم و تخصصی کار کند. اگر اینگونه باشد سالانه ۵۰ تا ۶۰ هزار حافظ کل از میان دانش اموزان خواهیم داشت.
حجت الاسلام و المسلمین سید محمد مهدی طباطبایی درباره فعالیت خارج از کشور جامعه القران گفت: خارجیها از ما استاد و کتاب میخواهند. ما باید مربیان انها را تربیت کنیم.
۳۵ عنوان کتاب به زبانهای مختلف نوشتیم و ارسال میکنیم. حتی به امریکا، کانادا، استرالیا انگلیس و... کتاب ارسال میکنیم.
حجت الاسلام و المسلمین سید محمد مهدی طباطبایی ادامه داد ما یک تلاوت کامل و یک حق تلاوت داریم. حضرت امام صادق (ع) گفتند، مومنان بیایند و قران را تلاوت کنند در ان ایات اندیشه عمیق و درک معانی کنند.
وی افزود: تفکر و تدبر ما را به سوی نیکی سوق میدهد و مقدمه عمل میشود و همین میشود حق تلاوت. پس از تدبر عمل اتفاق میافتد. امام علی (ع) هم فرموده اند که باید در ایات قران تدبر کرد. اگر ما به این مرحله برسیم، برد کردیم. نباید در قرائت ما غفلت باشد.
موسس و مدیر جامعه القرآن الکریم گفت: حق فرزند بر عهده پدرش این است که به او قران بیاموزد. ما اول باید به خانوادهها بگوییم که پدر و مادرها به تربیت قرانی فرزندان اهتمام کنند. میگویند در صحرای محشر به پدر و مادری که به فرزند خود قران میاموزند لباس سبز و تاج کرامت داده میشود. اگر برای اینده فرزندان دغدغه داریم باید انها را به طرف تربیت قرانی سوق دهیم.
وی گفت:در بعضی از کشورها در یکی از شهرها بیش از ۱۰۰ مرکز حفظ وجود دارد که همه از یک نهاد رهبری میشوند، همه بیمه هستند، حقوق مشخصی دارند و... اما در کشور ما هر نهاد کار خود را میکند. موازی کاریهای زیادی انجام میشود. تقاضای من از مجلس جدید این است که قوانینی وضع و همه چیز نظاممند شود.