مدیرکل امور پژوهشی دانشگاه فنی انقلاب اسلامی گفت: این دانشگاه کمترین میزان دانش آموخته بیکار را دارد به طوری که اکثر دانش آموختگان این دانشگاه یا کارآفرین هستند و یا به راحتی جذب بازار کار میشوند.
وی گفت: در معماری گذشته ایران حیاطهای مرکزی، رواق ها، پنجرهها و نظام هندسه معماری وجود داشت، ولی هم اکنون چیزی از آن دیگر وجود ندارد در حالی که
میتوان از تمامی این معماری در نماهای شهری به کار گرفت و آن را با فناوری ادغام کرد.
خانم میرزابابالو با بیان این که معماری ایرانی همچنان با حفظ هویت فرهنگی مورد استقبال قرار میگیرد، افزود: هم اکنون در بسیاری از کشورهای جهان پیشینههای معماری مورد توجه قرار گرفته است و با حفظ این پیشنیهها میتوان معماری جدید با استفاده از فناوری را به کار گرفت.
همچنین آقای معراج رجایی مدیر کل امور پژوهشی دانشگاه فنی انقلاب اسلامی با تأکید بر پژوهشهای کاربردی در دانشگاه فنی و حرفهای گفت: در چند سال گذشته تاکنون پژوهشهای کاربردی و بنیادی جزو رسالت دانشگاه فنی قرار گرفته و در همین راستا سر فصلها و برنامه ریزی درسی تغییر کرده است.
وی با بیان این که برقراری ارتباط میان دانشگاه و صنعت جزو مهمترین اهداف دانشگاه فنی و حرفهای به شمار میآید افزود: در دانشگاه فنی و حرفهای به دلیل وجود ۲ هزار و ۳۰۰ آزمایشگاه و کارگاه ظرفیت خوبی برای ایجاد ارتباط میان دانشگاه و صنعت وجود دارد و در همین راستا ما میتوانیم بسیاری از نیاز جامعه را برطرف کنیم.
مدیر کل امور پژوهشی دانشگاه فنی انقلاب اسلامی با بیان این که در دانشگاه فنی و حرفهای صنعت میتواند در کنار آموزش و پژوهش قرار گیرد، افزود: با قرارگیری صنعت در کنار آموزش و پژوهش دانشجویان دانش آموخته این دانشگاه به راحتی جذب بازار کار میشوند.
آقای رجایی با بیان این که یکی از خصوصیات دانشگاه فنی و حرفهای این است که کمترین بیکار را در جامعه دارد، گفت: اکثر دانش آموختگان این دانشگاه یا کارآفرین هستند و یا این که جذب بازار کار میشوند بنابر این کمترین بیکار را این دانشگاه دارد.