با توجه به بازگشایی هتل ها و مراکز اقامتی، نظارت بر نحوه ارائه خدمات با شدت بیشتری انجام می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: این نظارت برای این انجام می شود که با
اصغری با اشاره به اینکه با توجه به شرایط کرونایی حاکم بر کشور سفرهای غیر ضروری نباید انجام شود، تصریح کرد: از همین رو تعداد اندکی از هتل ها بازگشایی شدند و نحوه ارائه خدمات به مسافران نیز توسط همکاران بهداشت محیط بررسی می شود.
وی افزود: هتل هایی که تمایل به بازگشایی واحد صنفی خود دارند، پس از مراجعه به انجمن هتل داران برای بازگشایی واحد صنفی اقدام می کنند و پس از آن نیز با هماهنگی میراث فرهنگی لیست واحدهای فعال برای نظارت های بهداشتی در اختیار معاونت بهداشتی دانشگاه قرار می گیرد.
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در حال حاضر به دلیل نبود صرفه اقتصادی فقط تعداد محدودی از هتل های چهار و پنج ستاره با حجم مسافر اندک مشغول خدمت رسانی هستند، گفت: هتل آپارتمان ها و مهمانپذیر ها نیز در حال حاضر فعال نیستند و تعداد کمی از هتل ها با رعایت دستورالعمل های بهداشتی با تعداد اندکی از مسافران بازگشایی شدند.
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه رستوران ها نیز با رعایت دستورالعمل های بهداشتی مجاز به فعالیت هستند، گفت : ضدعفونی کردن سطوح و دست ها و پرهیز از حضور پرسنلی که علایم بیماری دارند در محیط کار، از جمله مواردی است که رستوران ها ملزم به رعایت آن هستند.
مهندس حسنی افزود: تمام سطوح محیط رستوران ها باید با مواد ضدعفونی کننده گندزدایی شود و در صورتی که یکی از پرسنل علایم بیماری داشت، از ورود وی به محل پخت و سرو غذا جلوگیری شود.
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ابراز کرد: نظارت بر عملکرد هتل ها و رستوران ها با شدت بیشتری نسبت به گذشته انجام و با موارد متخلف به شکل قانونی برخورد می شود.