دبیر مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک از نمایندگان مجلس خواست تا فراکسیون حقوق کودک در مجلس تشکیل شود.
وی گفت: با برنامههای دیروز نمیتوان کودک امروز را برای فردا تربیت کرد و ما باید با برنامههای روزآمد کودکان را متناسب با نیاز زمانه و به مقتضای سن، تربیت و آنها را برای اداره فردای جامعه آماده کنیم.
عباسی تصریح کرد: اولین و مهمترین گام در این عرصه سیاستگذاری و تدوین برنامههای راهبردی است که در پرتو آن بتوان به آینده کودکان این مرز و بوم امیدوار بو و بدون تردید نمایندگان مجلس میتوانند با ترسیم خطوط کلی سیاستگذاری و تعیین چارچوب حمایت و ارتقای جایگاه حقوق کودک در جامعه بستر مناسبی برای این عرصه فراهم کنند.
این مقام قضایی گفت: اولین و مهمترین گام در این عرصه، اجماع ملی است که نمایندگان مردم از آن جهت که برآمده از میان مردم و در ارتباط مستقیم با جامعه هستند، میتوانند در اولین گام با ایجاد فراکسیون حقوق کودک این اجماع ملی را رقم بزنند و در مرحله دوم با برنامه ریزی و سیاستگذاری و ایدههای ابتکاری برای حمایت همه جانبه از حقوق کودکان گام بردارند.
دبیر مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک در ارزیابی وضعیت کودکان در کشور تاکید کرد: کودکان و نوجوانان در معرض انواع آسیبها و مخاطراتی هستند که بخش عمده آن نیازمند کار فرهنگی و تغییر نگرش اجتماعی است ضمن اینکه در حوزه معیشت و اوضاع اقتصادی نیز کودکان اولین قربانی این وضعیت هستند.
عباسی ادامه داد: در برخی مناطق کشور فقر خانوادهها را داریم و کودکان اولین قربانی سوء تغذیه و محرومیت از حداقلهای زندگی هستند که همین فقر در نهایت به بازماندگی از تحصیل، کودکان کار و خیابان، خشونت علیه کودکان، بهره کشی و سواستفاده از کودکان منتهی خواهد شد.
وی فضای مجازی را از بزرگترین چالشهای حوزه کودکان برشمرد که نیازمند برنامه ریزی و حمایت همه جانبه است.
عباسی از نمایندگان پیشین مجلس که پس از دوازده سال سرانجام در واپسین روزهای مجلس گذشته، لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان را نهایی کردند و از شورای نگهبان که پس از بارها رفت و برگشت این لایحه را تایید کرد، قدردانی و ابراز امیدواری کرد با اجرای دقیق این قانون تحولی در حمایت و ارتقای حقوق کودک در جامعه صورت بگیرد.