به گزارش وبگردی
خبرگزاري صداوسيما ، سرطان یکی از بیماریهایی است که هنوز هم افراد زیادی را درگیر میکند و راه درمان قطعی برایش وجود ندارد و در بسیاری از موارد عوارض جانبی بسیاری را باقی میگذارد.
همه ما از اهمیت غذای سالم در پیشگیری از سرطان اطلاع داریم، اما آنچه کمتر در مورد آن صحبت میشود، نقش نوشیدنیها است. برخی نوشیدنیها خطر سرطان را افزایش میدهد و بهتر است از خوردن آنها دوری کنیم. از شنیدن برخی از آنها شگفتزده خواهیم شد:
۱. آب شیربسیاری از زیرساختهای لولهکشی در تمام کشورها به موقع تعمیر نمیشوند و ممکن است مواد شیمیایی سمی برای پاکسازی آلایندههای مضر وجود داشته باشد. کلر یکی از این مواد شیمیایی است که در آب شیر یافت میشود. کلر ماده سرطانزایی است که در هر نمونه آب شیر در ۴۳ ایالت امریکا هم یافت میشود.
۲. آب بطریمضرترین عنصر آب بطری، خود بطری است. نه تنها پلاستیکی که از هر بطری دور میاندازیم یک فاجعه زیست محیطی است، بلکه مواد شیمیایی خطرناک را به شما منتقل میکند.
یک نمونه قابل توجه BPA یا بیسفنول A است. این ماده شیمیایی در بسیاری از بطریهای پلاستیکی آب استفاده میشود و خطر ابتلا به سرطان پروستات و پستان و همچنین اختلالات متابولیکی را افزایش میدهد.
۳. نوشیدنیهای انرژیزانوشیدنیهای انرژیزا شما را در چند ساعت قوی و شکستناپذیر میکند، اما آنها آسیبهای مستمری در بدن شما ایجاد میکنند. در درجه اول قند، کافئین و رنگهای مصنوعی آنها، میتواند فشار خون و قند خون شما را افزایش دهد.
بسیاری از مردم به علت خوردن آنها، از مشکلات قلبی و تشنج جان خود را از دست دادهاند. هر چیزی که سیستم بدن شما را تضعیف کند، میتواند در را برای سرطان باز کند. شکر غذای مورد علاقه سرطان است و نوشیدنیهای انرژیزا مقدار زیادی از آن را برای تغذیه سلولهای سرطانی فراهم میکند.
۴. نوشیدنیهای گازدار معمولیسودا هیچ ارزش سلامتی ندارد. مانند نوشیدنیهای انرژیزا، حاوی مقادیر بالای شکر، کافئین و مواد مصنوعی است. رنگ قهوهای کولا هم یکی از مواد سرطانزا است.