راه اندازی پنجره واحد برای تسهیل در تجارت
پنجره واحد تجاری برای تسهیل در تجارت ضروری است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، رییس اتاق بازرگانی صنایع،معادن وکشاورزی کشور امروزدرمراسم افتتاحیه ساختمان جدید اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی مازندران در ساری گفت:استان مازندران دارای ظرفیتهای فراوان در حوزه صنعت، کشاورزی و بخشهای دیگر؛ دارای موقعیت استراتژیک نسبت به استانهای دیگر کشور است.
شافعی افزود:مازندران دارای ابزارهای کافی برای یک جهش اقتصادی در آیندهای نزدیک است.
وی تصریح کرد:مشکلات اقتصادی کشور مختص دیروز و امروز نیست و باید ریشهای آن را بررسی و برای رفع معضلات منطقهای، برنامههای مدون تدوین کرد.
رییس اتاق بازرگانی صنایع،معادن وکشاورزی کشور گفت:با راه اندازی پنجره واحد رسیدگی به مشکلات مجموعهها از چندین ماه به سه روز کاهش یافته است و خیلی از مجموعههای صنعتی به چرخه تولید بازگشتند.
زارعی یکی از نمایندگان مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی، راه اندازی هلدینگ اقتصادی در استان را گامی موثر جهت توسعه اقتصادی استان بیان کرد و گفت: باید تزریق بودجه به مازندران ملی باشد چرا که مازندران خدمات ملی ارائه میدهد.
استاندار مازندران هم در این نشست با اشاره به اینکه بخش خصوصی موتور محرکه کشور محسوب میشود گفت: حمایت از بخش خصوصی، اشتغال پایدار و تولید حداکثری را به همراه خواهد داشت.
حسین زادگان با بیان اینکه سیاست دولت، بهبود فضای کسب و کار و رفع موانع تولید و صادرات است افزود:مازندران تمام ظرفیتها را برای توسعه بهتر داراست.
وی با اشاره به اینکه باید از ظرفیتهای دریایی، معدنی و کشاورزی استان بهره کافی ببریم گفت: وجود پایانههای صادراتی نه تنها موجب برند سازی محصولات مازندران میشود بلکه محصولات استان را از واسطه گری رها میسازد.
بابایی کارنامی نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی گفت: مازندران دارای ظرفیتهای فراوان در بخشهای مختلف است که باید از این ظرفیتها بهره برد و مردم را به سمت کارآفرینی گرایش دهیم.
فرزانه نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی هم با اشاره به اینکه با رفع معضلات زیر ساختی استان، میتوان گامی بلند در جهت ایجاد اشتغال و تولید حداکثری گرفت و از ساختار اداری معیوب در سطح کشور گلایه کرد.
مهاجر رییس اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی مازندران گفت: ساختمان جدید اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی مازندران در زمینی به مساحت ده هزار متر مربع و با زیر بنای شش هزار متر مربع در هفت طبقه ساخته شد.