مصرف آب آشامیدنی استان اصفهان در دوره اپیدمی کرونا ۱۷ درصد افزایش پیدا کرده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان گفت: مشترکان این استان در عمل به رعایت دستورالعملهای بهداشتی در دوره شیوع ویروس کرونا، ۱۷ درصد بیشتر آب مصرف کرده اند. هاشم امینی افزود: شرکت آب و فاضلاب این استان تاکنون تلاش بسیاری کرده که منابع آب در هزار جریب، پینارت و گورت از خطوط قرمز پایینتر نرود تا فشار آب افت نداشته باشد، اما با عبور درجه حرارت از ۳۰ درجه سانتی گراد به طور قطع مصرف بیشتر میشود و در محلههای با کاهش فشار آب روبرو میشویم.
وی گفت: توزیع در شبکههای آب رسانی با محدودیت روبرو است که یکی از عوامل مهم کاهش فشار آب میتواند باشد. ناصر اکبری معاون بهره برداری و توسعه آب استان اصفهان افزود: پنج درصد از آب آشامیدنی این استان از چاههای اطراف زاینده رود تامین میشود و در صورت خشک شدن رودخانه ۵۰۰ لیتر در ثانیه با کمبود آب مواجه میشویم که تنها درصورت صحیح مصرف کردن آب میتوان این کمبود آب را جبران کرد.