رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان آران و بیدگل گفت: به منظور حفظ پوشش گیاهی منطقه، طرح مبارزه با موش در هزار و ۲۰۰ هکتار از تاغزارهای شهرستان اجرا می شود.
وی هدف از مبارزه با موش تاغزارها را جلوگیری از نابودی این تاغزارها به دلیل جویدن ریشه تاغ ها، دانست و گفت: موشها عامل بیماری سالک هم هستند چنانچه با از بین بردن آنها هم جنگل ها حفظ و هم بیماری سالک کنترل می شود.
شفیعی تصریح کرد: مبارزه با موش ها به روش لانه کوبی و طعمه گذاری انجام می شود بطوریکه در مرحله اول لانه ها کوبیده می شود و در مرحله دوم لانه های تخریب شده که توسط موش ها دوباره بازگشایی شد با گندم آغشته به سم، طعمه گذاری می شود.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری آران و بیدگل با اشاره به اقلیم کویری این شهرستان، بر اهمیت نگهداری از جنگلهای دست کاشت بیابانی برای جلوگیری از هجوم شنهای روان تاکید کرد و گفت: فعالیت سودجویان و قطع درختان در سالهای گذشته موجب از بین رفتن بخشی از تاغزارهای این شهرستان شده است.
آرانوبیدگل ۱۰۰ هزار هکتار جنگل دست کاشت تاغ دارد که حدود ۴۰ درصد از تاغزارهای استان اصفهان را تشکیل می دهد و باید به صورت ویژه از جانب دولت مورد توجه قرار گیرد.
آران و بیدگل با گستره ۶۱۰ هزار هکتاری، ۱۰۲ هزار هکتار کانون بحران دارد و یکی از مناطق در معرض خطر فرسایش بادی و توفانهای ماسهای کشور به شمار میآید.