استاندار هرمزگان گفت: در هرمزگان با توجه به شرایط اقلیمی ظرفیت تولید ۶۰ رقم خرما وجود دارد.
وی با اشاره به ظرفیت برندسازی و معرفی هر چه بیشترارقام خرما هرمزگان در کشور برتوسعه بسته بندی، فرآوری و ایجاد صنایع تبدیلی خرما دراستان تاکید کرد.
استاندار هرمزگان لزوم انجام تحقیقات و پژوهش های دانشگاهی در حوزه خرما در هرمزگان را برای تجاری سازی ان مهم ارزیابی کرد و افزود: افزایش تولید، فرآوری و ایجاد صنایع تبدیلی خرما می تواند باعث اشتغالزایی و افزایش رفاه برای کشاورزان شود.
بیشتر بخوانید؛ آغاز برداشت رطب نوبرانه کشور در هرمزگان
استاندار هرمزگان افزود: ارائه آموزشهای لازم، پرداخت وامهای ارزانقیمت و ساماندهی مناسب در زمینه خرمای هرمزگان باید موردتوجه جدی مسئولان و کارشناسان قرار گیرد.