لزوم کمک خیران به آموزش و پرورش؛
ناکافی بودن اعتبارات دولتی در ساخت مدارس
اعتبارات دولتی برای ایجاد زیرساخت در آموزش و پرورش کافی نیست و باید از ظرفیت خیران استفاده کرد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی معاون مدیرکل سازمان نوسازی مدارس استان با بیان این مطلب در جمع خیران مدرسه ساز شهرستان مراغه گفت: فضای استاندارد آموزشی برای هر دانش آموز ۸ متر است که این میزان در کشور ما ۵ متر و در آذربایجانشرقی ۵.۲ متر است.
نجفی افزود: باید برای رسیدن به معیارهای استاندارد تلاش کنیم و در این میان ورود خیران ضروری است.
وی ادامه داد: مراغه در حوزه خیران مدرسه ساز جز شهرستانهای برتر استان بود، اما متاسفانه وضعیت قابل قبولی ندارد و شهرستان ملکان در این حوزه از برترینهای استان است.
نجفی اضافه کرد: دعوت از تمامی اعضای مجمع و ایجاد هماهنگیهای لازم از ضروریات مجمع خیران مدرسه ساز مراغه است.
معاون مدیرکل سازمان نوسازی مدارس استان خاطرنشان کرد: اولویت بندی مشکلات مدارس مراغه از جمله مدارس فرسوده و برنامه ریزی برای رفع مشکلات آنها لازم است
مدیرعامل مجمع خیران مدرسه ساز آذربایجانشرقی نیز در این جلسه گفت: این مجمع از سال ۷۸ آغاز به کار کرده و در سال ۸۰ به ثبت رسمی رسیده است.
مناف کسایی افزود: مجمع خیران مدرسه ساز ظرفیت خوبی برای استان است و باید توجه داشته باشیم که نگه داشتن خیران سختتر از پیدا کردن آنها است.وی افزود: نتیجه گیری در مجمع زمانی اتفاق میافتد که اعضای مجمع اتحاد و همبستگی لازم را داشته باشند.
رئیس اداره آموزش و پرورش مراغه نیز در این جلسه گفت: ۳۰ الی ۴۰ درصد مدارس این شهرستان فرسوده است و با توجه به افزایش دانش آموزان و ۲ شیفتی بودن ضروری است که به این موضوع توجه ویژهای شود.
رضا آسیابی ادامه داد: مشکل بهداشتی در برخی روستاهای شهرستان مورد دیگری است که همت و چاره اندیشی و استفاده از ظرفیتهای خیران را میطلبد.
وی اضافه کرد: مجمع خیران مدرسه ساز مراغه امسال برای ساخت ۵۵ مدرسه قرارداد بسته اند.
شهرستان مراغه حدود ۵۳ هزار دانش آموز دارد.